onsdag 12. september 2018

Arbeidsbenk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Vi har et bredt spekter av kvalitetsprodukter til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Handle på nett, alltid rask levering.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Et avlastningsbord på kjøkkenet er perfekt når du trenger litt ekstra benkplass å jobbe på.


Et trancherbord eller en kjøkkenøy fungerer også supert dersom du trenger mer oppbevaringsplass på kjøkkenet ditt. I tillegg kan en kjøkkenøy være et hyggelig og sosialt sted på kjøkkenet å samles rundt. For å gjøre i stand mat trenger man en tilpasset arbeidsbenk som er nødvendig i alle lokaler innen storkjøkken.


Det beste er når bordet er av rustfritt stål, som betyr at det er spesielt lagd for at det skal fungere optimalt på et kjøkken.

Hos MAXBO finner du et godt utvalg av stabile og sikre arbeidsbord til høy kvalitet. Kjøp på nett eller i butikk. Skap i rustfritt stål (stålskap) for kjøkken el. Stødig arbeidsbenk som egner seg like godt til å ha stående i garasjen eller verkstedet som i hobbyrommet eller et litt større kjøkken. Arbeidsbenken leveres i en transportvennlig flatpakke.


Se det store online utvalget av Reoler og arbeidsbenker hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Med andre ord er en arbeidsbenk stedet hvor du vil komme til å løse en stor del av dine gjør det selv prosjekter. Fleksibel arbeidsbenk til verkstedet.


Det er uten tvil godt å ha en fast arbeidsbenk på verkstedet, hvor du kan montere en skrustikke og mye annet. Nja, jeg bekymrer meg ikke over hakk og merker i en arbeidsbenk i garasjen, så det går nok bra. Bekymrer meg mer for om skrogene vil flasse i sammenføyningene og gå i oppløsning pga fuktig klima.


Standard belysning på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr. God belysning på kjøkkenet kreves både når du lager maten og når du spiser den, som vist på bildet. Kraftig stålkonstruksjon gjør at den tåler belastning opptil 2kg og den er sammenleggbar for praktisk oppbevaring og enkel transport.

Unik, avansert enhånds-funksjon gjør at spennhåndtak kan justeres enten med ett grep eller separat. Den har spennposisjoner. Besøk vår nettbutikk der finner du Småutstyr til ditt kjøkken.


Storkjøkkenutstyr til restaurant, catering, sykehjem og kantiner. Vi fører merker fra mange kjente leverandører. Kontakt oss for spesielle mål. Vi leverer storkjøkkenutstyr i god kvalitet til lave priser. Trenger du rustfri benk, koketopp, oppvaskmaskin eller isbitmaskin?


Vi er aktive i Horeca bransjen i mer enn år og leverer høy kvalitet av forskjellige Europeiske produsenter av storkjøkkenutstyr. I løpet av denne tiden har vi oppnådd en ledende posisjon i markedet av salg og god service av profesjonelt storkjøkkenutstyr. I vårt tilbud finner du høy kvalitet utstyr som passer i små eller større.


Der vårt nye kjøkken nå er plassert var gulvet så slitent at vi valgte å legge nytt gulv av gummi, som både er rimelig og som tåler mye tråkking uten at det synes. Smart vegghengt arbeidsbenk med redskapstavle. Når du ikke bruker benken kan platen lett felles ned og den opptar ingen gulvflate. En arbeidsbenk til garasjen, hobbyrommet, hjemmekontoret, kjøkkenet etc. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. Finn arbeidsbenk kjøkken nå på Kensaq.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg