torsdag 27. september 2018

Solskjerming film

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Sjekk ut Solskjerming Film. Valg av solskjerming avhenger av en rekke elementer, som størrelse, budsjett med mer.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Consol er spesialister på profesjonell solskjerming , interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Bestill gratis befaring! Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer, og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). Vindusfilm har lang leveti og er vedlikeholdsfri. Ved monteringen, og en stund etter, kan man også oppleve at vannet samler seg i små lommer mellom filmen og glasset.


Solfilmsenteret er forhandler av solskjerming og solbeskyttelse med solfilm.

Folie på vinduene er et rimelig og mer attraktiv alternativ til tradisjonell solskjerming som screens, utvendige persienner og markiser. Dette er produktene vi er vant med å bruke som solskjerng i våre hjem og på arbeidsplassen. Film på vinduene gjør det vanskeligere å knuse ruten for potensielle innbruddstyver. Dersom uhellet skulle være ute, og ruten knuses, holder filmen glassplintene sammen, og reduserer faren for å skade seg. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg!


Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. En praktisk talt usynlig film påføres vindusoverflaten av en fagperson. Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på vinduene i vesentlig grad.


Klimakontroll serien blokkerer opptil av UV-stråler, noe som er med på å beskytte kunstverk, møbler, tregulv, tepper og vindustilbehør som persienner og gardiner. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Solskjerming AS er importør og forhandler av utvendig og innvendig solskjerming produsert på mål.


Vi handler direkte fra de største produsentene i Europa uten fordyrende mellomledd. Det jevnt høye produksjonsvolumet deres resulterer i svært konkurransedyktige priser. Alle produkter er CE-merket og godkjent for bruk i Norge.


Duken kan være alt fra helt klar UV film , til transparent i forskjellige grad av lystetthet, til lystett. For at systemet skal gi best mulig reduksjon av solenergi, bør duken være inne i en kasett og det bør være sideskinner.

I vår nettbutikk kan du handle et godt utvalg av solfilm og vindusfolie med solskjerming. Vi selger solfilm til hus, bil, sikkerhetsfilm og lakkbeskyttelse-folie. Alle våre solfilmer er produsert i USA. Vi gir rabatt ved minimum kjøp av løpemeter solfilm, på enkelte av våre anbefalte solfilm produkter. Elektrisk film benyttes ikke kun for å verne om privatlivet, eller som solskjerming , filmen absorberer også UV-stråling og reflekterer infrarødt lys.


Dette senker romtemperaturen, og er energibesparende. Vi har derfor et stort utvalg av dekorative og funksjonelle løsninger som persienner, lameller, plisségardiner og rullegardiner. Har du vinduer med andre mål kan vi tilby måltilpasset solskjerming.


ALFA Solskjerming har spesialisert seg på utvendig og innvendig solskjerming , og motoriserte markiser for vinterhager og som tak for uteserveringer. Ideen bak ALFA Solskjerming er å kunne løse problemer med avskjerming på en profesjonell måte, gjennom utradisjonelle og standard løsninger. Innvendig- Solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg