mandag 17. september 2018

Bilde på pleksiglass

Bli din egen Picasso. Heng dine beste øyeblikk på veggen. Velg perfekt materiale. God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk.

For å ta det til et annet nivå så er det mulig å lage plexiglas collage. Det er mulig å velge mellom åtte forskjellige oppsett for bildene. Trykk favorittbildet ditt på pleksiglass – den nye, moderne måten å vise fram favorittbildene sine på. Denne måten å vis fram fotografier på brukes i dag av mange museer og gallerier.


Skap et pleksiglassbilde på smartphoto. Pleksiglass forsterker nyanser, dybde og detaljer i favorittbildet ditt. Du som kunde kan føle deg 1 trygg når du handler hos oss.


Vi er et svensk selskap med mange års erfaring i salg av fototapeter og veggbilder på Internett.

Leveres med mm alu sandwich som bakplate og skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt ca. Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Veggklokke pleksiglass fra smartphoto- Lag en fin Veggklokke med ditt bilde og pynt opp i hjemmet eller på jobb.


Finnes i rund eller firkantet. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. De fleste foretrekker heldekkende bilde. Hardført og bøyelig pleksiglass.


Når du trenger et glass som er ekstra hardført og fleksibelt er pleksiglass ideelt. Det er også enkelt å sage og bore i pleksi, og det tåler å brukes der det er risikabelt å ha vanlig vindusglass. Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom forskjellige versjoner av foto bak akrylglass: direkte trykk og med fotopapir. Foto bak akrylglass med fotopapir kombinerer det beste fra motivet ditt trykt på ekte fotopapir og akrylglasset.


Skarp bildekvalitet, 1 fornøyd-garanti. Fremkalling av bilder og foto Ta vare på minnene og få dine digitale bilder på ekte høykvalitets fotopapir! Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste!

Hurrungane – lerret 140x70cm. Her er et bilde fra stua vår. Som du kan se tar dette bildet seg fint ut på veggen der det henger hos oss. Alternativt kan du også bestille pr.


Skriv nødvendige opplysninger og send bestillingen til post. En oppslagstavle er noe alle familier bør ha. Ukeplanen er som et funksjonelt bilde på veggen.


Tavlen er produsert i pleksiglass med direkte trykk på baksiden. Kryssfinér og pleksiglass. Din indre byggmester vil henrykkes over mulighetene som oppstår ved bruk av kryssfinér eller pleksiglass. Vi har flere typer i vårt sortiment, og noen vil garantert passe til ditt formål. For en nybakt eller erfaren snekker er det store utfoldelsesmuligheter.


Vi har et stort utvalg av fotoblokker, akrylbilder og alu-plater! Akryl og innrammede bilder. Mange ulike formater. Perfekt til hjemmet, eller som gaver. Rammen består av stk.


Ukeplan i 30x40x1cm med fire veggfester i aluminium. Ditt bilde printes på fotopapir og monteres mellom platene. Du kan skrive på akrylplaten med whiteboardpen.


Høy kvalitet til fornuftig pris. Produkter med mange bruksområder og som passer inn i de fleste miljøer. Alle produsert i Norge og med flott finish.


En ny måte å presentere en seddel eller et bilde på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg