onsdag 19. september 2018

Bondeblått kjøkken

Falt den landlige stilen på det bondeblå kjøkkenet i smak kan den gjenskapes med tekstiler og tilbehør i samme stil. La grått, beige og bondeblått være gjennomgående farger og frisk opp med elementer i rødt og oransje. Blandet med Jotun multicolor. LADY Supreme Finish Tre og Panel.


Bondeblått kjøkken

Dermed hadde Linda og Kjetil et flunkende nytt kjøkken for en rimelig penge. Brukte kjøkken til salgs. Skal du pusse opp kjøkkenet ditt hjemme eller på hytta kan det være smart å sjekke ut brukte alternativer på nett. Kvalitetskjøkken fra kjente leverandører selges til en rimelig penge. Den smyger seg inn i hjemmene våre, i hverdagen, i vår mentalitet – i vår søken etter ro og natur og med en link til vår historie.


I likhet med kona, mener Jon Inge at kjøkkenet er det viktigste rommet i huset. De ønsket et moderne kjøkken med gammeldags preg. En sofa på kjøkkenet hører også til.


Vi brukte et helt år på å pusse opp kjøkkenet. Dette kjøkkenbordet har min oldefar laget av treverk fra den lokale skogen. I følge Henningsen er blått dessuten nordmenns favorittfarge, og den er rotfestet både i vår historie og i språket vårt: Den blå timen, bondeblått , himmelblå, blåmandag, blåøy blåbær, blåskjell, blåklokke og blånende fjell. Vi har selv funnet frem til en spesiell mintfarge som vi fikk mikset i en fargehandel.


Denne grønnfargen har vi i inngangspartiene og oppgangen til annen etasje, der den er kombinert med bringebærrødt. Soveværelset har samme grønntone kombinert med blått. I kjøkkenet har vi det man kan kalle bondeblått. Våre vakreste turkise og blågrønne farger.


Se fargene og få forslag til gode farger som du kan kombinere med. Grønt i blåfargene gir ro og harmoni. Idé Skal du male med rosa? De fleste vil velge en lys eller dus variant, men det er ikke nødvendigvis så lurt. Fint utsnitt av det bonderomantiske rommet.


Legger merke til filleryen til venstre som har en liten brett. En detalj som faktisk hever seerinntrykket. Nå har det seg sånn at i det gamle tømmerhuset vi skal bo er det bondeblått , i ulike nyanser ser det ut som , på dører og karmer inne. Bondeblå, på et kjøkken avbildet i Hytteliv.


Bondeblått kjøkken

Pene stoler i bondeblå farge og furubord. Nostalgisk spesilaltilpasset kjøkken innredning i nydelig bondeblå farge. Jeg ønsker å male den ene veggen i denne korridoren i en til to mørkere farger for å bryte med alt det hvite (Chi) og gjøre det lunere. Jeg liker veldig godt paletten Everyday Simplicity og hadde tenkt å bruke den som veileder. De to vestre fag i skipet er blitt avdelt med en skillevegg.


Søndre rom i det avdelte parti er innredet til peisestue. Den har dør til skipet i øst og til våpenhuset i vest. Nordre rom tjener til soverom, og det er trapp til annen etasje, som er innredet til sovesal. Søndre del av våpenhuset er avdelt med skillevegg og innredet til kjøkken.


Jeg har gått i gjennom rosa perioder fra tidlig ungdom. Vår første leilighet var preget av rosa og lilla vegger. I vår neste leilighet var det nye trender og bondefargene var trendy.


Bonderødt, bondeblått og okergult var våre farger da. Husker kjøkkenet vårt som var i bonderødt med skaper i bondeblått og okergult. Kjøkkenet er malt i bondeblått , med avslipte områder for å gi et slitt uttrykk. Den kreative plasseringen av den skråinnsatte ovnen er et resultat av forskjellige utprøvinger. Arvegods Hilde har sansen for å blande gammelt og nytt, noe hytta bærer preg av.


Jeg ønsket at interiøret skulle være gammelt, og stemme overens med huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg