fredag 7. september 2018

Et håndkle

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Håndkle er et stykke tekstil eller papir som brukes til å tørke vekk fuktighet fra kroppen, hendene eller andre gjenstander med. Det finnes ulike håndklær for ulike formål, og til en viss grad er det å betrakte som et hjelpemiddel. Med andre ord håndkleet. Hva er vel ikke bedre enn å kunne pakke seg inn i et deilig håndkle når du kommer ut av dusjen?


Hos oss finner du frottéhåndklær i mange størrelser og farger i deilig bommull. Enten du et på utkikk etter et stort badehåndkle eller det perfekte gjestehåndkle å henge på toalettet, har vi håndleet for deg. Et godt håndkle til daglig bruk.


Hva med et ekstra stort gjestehåndkle eller et håndkle til gym og trening?

Pass på - nå tømmer vi lageret med vaskekluter og håndklær fra vårt tidligere sortiment. Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser. Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull. Håndkleet du burde velge avhenger av hva du planlegger å bruke det til og hvor lenge du ønsker at det skal vare.


For eksempel, vil et gjestehåndkle til å tørke hender med ikke trenge å være av like god kvalitet som håndkleet du bruker etter et bad. I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær. Håndklær i flott farger er en enkel måte å gi badet en mini makeover. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene.


Jente på stranda med et håndkle rundt seg. Stykke tøy primært brukt til tørking. Ta med deg et håndkle med morsomme motiver på stranden, i bassenget eller i gymtimen. Badehånklær, store håndklær , håndklær med motiv, håndkle med farger.


Vi har håndklær med motiv fra kjente figurer og karakterer som barna kjenner fra barne-TV og film. Her finner du et stort utvalg av barnevennlige håndklær til små barn og store. Hvordan Brett et håndkle Elephant Cruise Lines, spa og hoteller glede sine gjester med statister som håndkle dyr, strategisk plassert i rom som dekorasjon.


Mål og brodering Navnet broderes elegant på skrå øverst til venstre.

Rundlurte strandgjester med håndkle -triks STRANDRØVERI I SPANIA: Europeiske reiseforsikring har blant annet fått innmeldt et tyveri fra to kvinner på ferie i Spania, som ble lurt av et håndkle -triks. Et håndkle i tykk bomullsfrotté med vevd stripestruktur. Oppheng i den ene kortsiden. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Bruk et mindre håndkle. Et mindre håndkle vil tørke raskere, og antagelig gjøre deg like tørr som en større variant. Sørg for å lufte på badet. Ved å sette opp et vindu, eller slå på et ventilasjonssystem, fjerner du luftfuktighet som ellers kan bidra til å gjøre håndkleet surt.


Alle som har vært på charterferie har vel opplevd dette latterlige fenomenet med folk som står opp grytidlig for å legge ut et håndkle på solsengen, de er gjerne vekke fra bassenget i timer om gangen men skal absolutt tviholde på stolen sin slik at ingen andre kan få glede av den ellers i løpet av dagen. Kjøp trygt i nettbutikken vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg