torsdag 6. september 2018

Drivved interiørbeis

Drivved interiørbeis

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen.


En industriberegnet beis kan aldri sammelignes med en DIY beis. Førstnevnte er mye mer tyntflytende og er tatt frem for påføring i høy fart. Her er det beiset med to strøk. Vakkert og naturlig med interiørbeis. På hytta vil vi gjerne ha et interiør som er ekstra lunt og koselig.


Ikke minst trekker vi inn naturens egne materialer og farger for å skape den rette stemningen. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann. Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen.


Jeg har vel planlagt dette i over to år snart :-) Litt vrient med eldhuset, siden huset er minimalistisk. Store drivved bitene er brukt for å lage utendørs landskaps ordninger. Mindre drivved er brukt i hjemmet akvarier.


Denne prosessen tar to uker med engasjement og noen hverdagslige ting som salt og vann for å lage drivved. Mor Inger`s hus: Beisen lager du sjøl. Beis deretter med valgt interiørbeis , jeg brukte drivved. Beisen kan også benyttes til annet ubehandlet interiør, f eks møbler, dører, listverk og kryssfinèr av furu, gran og poppel.


Drivved interiørbeis

Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett. Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Fargen regulerer man selv ved å påføre enten ett eller to strøk. Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet.


En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Gir treverket en transparent og matt. Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på. LADy Pure Nature er en helt ny interiørbeis som fargesetter, forskjønner. Lykke til med fornyelsen!


Drivved interiørbeis

I helgen har jeg beiset spisestue bordet. Lady interiørbeis farge drivved , fra inspirasjonssiden. Dette var et ubehandlet bord så jeg slapp pussing,vasket det med klor vann,og lot det tørke. Skal lakke det etter timer. Er super fornøyd med at bordet ble mørkere.


SE VÅRT UTVALG AV INNEMALING OG INTERIØRBEIS. Nå har Jotun gjort det lettere å matche panelet til resten av interiøret ditt, bredden i fargepaletten gir deg mange spennende valg. Drivved interiørbeis strøk nedslipt. Innvendig panel brukes som oftest på vegg og tak, kan også brukes som brystningspanel mm.


Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Tidløs, gråbrun farge som passer til det meste. Interiørbeis settes til slutt inn med kinesisk treolje. Finnes som reparasjonsbeis.


Fargekode: deler fargeløs base, deler drivved , del valnøtt, del hvitkalket).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg