tirsdag 25. september 2018

Smale kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. På smale kjøkken passer det særlig godt å bruke BORA integrert koketopp og ventilator. Da du mister minimalt med skapplass til denne løsningen fremfor å bruke kjøkkenhette.


Lyse farger og speilingseffekt i blanke overflater gir inntrykk av større bredde og egner seg derfor godt i smale kjøkken.

Lykke til med ditt kjøkkendesign! Hvis man skal pusse opp et lite kjøkken , er det viktigste er at man i forkant vurderer nøye hva man skal bruke til, mener ekspertene. Når du har funnet ut hva du vil bruke kjøkkenet til, sitter du igjen med en del ønsker og behov du kan bruke i planleggingen før du pusser opp. Du trenger en skikkelig plan.


Driver og planlegger nytt kjøkken i gammelt 70-talls hus. Noe som betyr at kjøkkenet er langt og smalt. Har forstått at dette var ganske vanlig på denne tiden.


Rommet er ca 5xm, helt åpent i den ene kort enden, og et 2xvindu midt i den andre.

Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her! Når jeg jobber med smale kjøkken pleier jeg å tenke som deg, nemlig at alle hvitevarer og skap som må være minimum 6mm dype, samles på samme vegg.


Overskap er derfor velegnet for mindre kjøkken , hvor det ikke er plass til mange underskap. Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken. Overskap utnytter, akkurat som høyskap, ellers ubrukt plass og gjør det om til verdifull oppbevaringsplass – og du kan aldri ha for mye oppbevaringsplass på kjøkkenet. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler.


Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.


Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Smarte løsninger til smalt kjøkken For å få mest mulig ut av kvadratmeterne, gjelder det å tenke alternativt.


Her får du tips og triks fra huseier Julie Utengen.

I et optimistisk øyeblikk hadde vi planlagt å presentere dere for et mangfold av små, smale eller grunne hvitevarer som passer til kompakte kjøkken. Det skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort, men her er noen løsningsforslag til deg som har et kjøkken der hver eneste kubikkcentimeter teller. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig.


Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk.


Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg