tirsdag 25. september 2018

Kontrastvegg soverom

Nina fra Stylizimo blogg har malt soverommet i det nye huset. Følg med på bloggen, vi følger Nina under hele oppussingen. Se soverom - før og etter her.


Vinduveggen som kontrastvegg Et litt mindre vanlig, men vel så effektfull variant er å male den veggen med vinduene på i en annen farge. Velger man å la vinduveggen være fondvegg er det enklere å la kontrastveggen bli en større del av helheten i rommet fordi man ikke får denne store flaten på samme måte.

Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Trendy kontrastvegg på 1-2-3. ANNONSEINNLEGG FRA BYGGMA: Skap en kontrastvegg eller gi hele rommet en forvandling. Fersken kontrastvegg soverom.


I dette skandinaviske studioet kontrasterer ferskenes rødme vegger seg med den høye effekten svart og hvit veggkunst. Men den mykheten gjenspeiles igjen i jute-teppet og sengetøy med havredyr. Blush pink parer seg også pent med stålblå gråtoner og til og med knallrød for en uventet kontrast.

Kontrastvegg soverom Riva i Selly Home. Denne kombinasjonen vil gi et pust av luksus i hvert soverom. Kittet kan endres for å møte individuelle behov, vi kan velge mellom tre skapstørrelser og en sovende overflate i sengen. For de som trenger enda mer lagringsplass, anbefaler vi å kjøpe en seng med en beholder. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og.


Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Sov godt med blått soveorm 29.


Mange vil ha det blått på soverommet. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Et knallgult soverom er ikke en god idé, du får ikke sove der. Et soverom vil vi helst skal være beroligende.


Vil du derimot ha litt mer romantisk action her, kan du velge denne fargen.

Mens en gul gang kan være fantastisk - som å gå gjennom solen. I gangen vil man kanskje at man skal føle seg velkommen. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Når det er sagt, ligger ofte soverom etc i disse delene av boligene våre, og nettopp her er svale, friske rom noe mange av oss foretrekker. Det skal ikke så mye til for å skape et avslappende og innbydende soverom. Behagelige fargekombinasjoner, lune tekstiler og deilig sengetøy er viktige stikkord.


Finn den stilen du selv liker best, og velg en harmonisk fargepalett som du føler deg komfortabel me og som gir roen på rommet. En lekker sengegavl kan også bli et smykke i rommet. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel.


Dette er interiørbladet som gir deg. På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper. Mose har blitt veldig populært som kontrastvegg eller som et bilde i alle rom også på soverom. Mosen blir et flott blikkfang og skaper liv på soverommet. Vi vil være de første til å innrømme at det ikke alltid er lokkende å våkne opp og forlate en.


Fondvegg soverom Med hvite gardiner fra gulv til tak, og hvite vegger, tak og skap ble det litt vel hvitt på soverommet. Synes det er fint med en vegg i en kontrastfarge, så vi bestemte oss for å male veggen bak sengen. Maling kan enkelt og for en billig penge forvandle både trerene og tidligere malte kjøkkenfronter. Her er tipsene du trenger for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg