fredag 21. september 2018

Home and cottage sengeteppe

Home and cottage sengeteppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Home and cottage sengeteppe

Hotellbestilling på nett. Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Kjøp sengeteppe hos trademax. Shopping på sitt beste! Alltid lave priser og et stort utvalg!


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta. Teppet er nok utgått i butikk da jeg ikke finner det i nettbutikken. Kan sendes mot at kjøper betaler frakt. Sengeteppe , 160x240cm før 49- NÅ 34- 240x260cm. Kjøpt på home and cottage for år siden Pent brukt.


Blått lin sengeteppe til dobbeltseng og to store putetrekk i samme farge. Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Soverommet skal være et lunt og koselig oppholdssted. Christine har bakgrunn som interiørdesigner og reiser mye rundt i verden, møter designere og produsenter og lager nye sengetøyskolleksjoner for oss. Nydelig overkast i tradisjonelt og klassik blomsterdesign.


Fargekode: Rose print SENGETEPPE. Vi utvikler mange av produktene selv, uten fordyrende mellomledd. Men har i tillegg produkter fra en del utvalgte merker. Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Det er utrolig mye mer hyggelig å komme inn på soverommet når sengen er dekket til av et flott sengeteppe.


Home and cottage sengeteppe

Da trenger man heller ikke bekymre seg over uventet besøk:) Her ser du vårt utvalg. Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merke du vil se nærmere på. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet.


Et vakkert sengeteppe gir harmoni og et rent inntrykk på soverommet ditt. Vi vet at det er detaljene som gjør de store forskjellene innen innredning, og et pledd på sengen kan få et upersonlig soverom til å føles herlig innbydende. Skap en avslappende atmosfære med våre behagelige sengetøy, klassiske gardiner og dekorasjoner for rekreasjon og søte drømmer – finn alt til soverommet! Dette gir garnet både stabilitet og ekstra styrke. Velg heklenål, pinner og fasthet etter bruksområde og hva du skal lage.


Billig patchwork sengeteppe med diverse julemotiver. Kan også brukes som teppe for å friske opp en slitt sofa eller lenestol eller til og med som juleduk. Se bilder av sengeteppet brukt som juleduk eller teppe i sofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg