mandag 24. september 2018

Maling av kjøkkeninnredning

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling.


Og med riktig maling og verktøy kan en enkel jobb gi et prikkfritt resultat! Hvordan male kjøkkeninnredning Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Male kjøkkeninnredning , gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Med riktig maling , fine fargenyanser og et par nye knotter kan du få en helt ny kjøkkeninnredning uten å blakke deg helt.


Maling av kjøkkeninnredning

I utgangspunktet kan alle overflater males, men ikke alle er like egnet for maling , forklarer Heidi S. Sørensen fra Maleriet Fargehandel i Hønefoss. Samme maling på alle overflater! På dette kjøkkenet ble også ventilator og fliser malt. Slipepapir er hemmeligheten bak et pent stykke malearbeid.


Sliper du lett mellom hver påføring av grunning eller maling , gjør det noe med filmen som gjør overflaten elegant. Jeg sliper alltid mye, sier Per Myhre, faglig konsulent i Jordan til ifi. En kvalitetspensel mister ikke bust og gir derfor en glattere overflate. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor.


Noen har kanskje sett den før på butikken sin blogg. Det er litt omgjort og mere utfyllende her. Anna skriver på sin blogg: Jeg er jo litt av an malerfreak og maler det meste, og har stort sett på gang et lite prosjekt som innebærer maling.


Maler i disse dager min eik kjøkkeninnredning , har vasket, pusset og grunnet og er nå klar for maling. Blir veldig usikker på valg av maling , ser du anbefaler gulvmaling, mens andre anbefaler lady supreme finish. Har lest en plass at gulvmaling flyter godt, og kan derfor være vanskelig i forhold til at det renner. Forandring fryder, men det er ikke sikkert du trenger å gå drastisk til verks, selv om du ønsker ny kjøkkeninnredning. Er selve kjøkkenet greit og velfungerende, kan mye gjøres med et par strøk maling.


Her viser vi hvordan. Ikke klar for å male? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tilslutt maler du frontene med to lag maling , og her kan du selv velge om du vil bruke terpentin- eller vannbasert maling , så lenge det er egnet til treverl.


Og et hett tips er å bruke en liten, glatt malerrulle. Da får du det beste resultatet. Jeg har malt vår kjøkkeninnredning , som var i beiset eik.


Maling av kjøkkeninnredning

Det går helt fint, og blir lekkert viss du er nøye. Forhør deg om framgangsmåten der du kjøper maling. Jeg pusset lett, vasket med salmiakk, heftgrunn, så maling.


Lurt å sparkle eventuelle ujevnheter) Jeg har og malt to vitrineskap. Etter litt klabb og babb med sprøyting på veggen for å få justert sprøytebilde, malingsmengde, og lufttrykk var det bare å peise på med et strøk grunning, og to toppstrøk maling. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Furu var et gjennomgående tema, samt at man på gulvet hadde valgt røde fliser.


Det var på tide med en oppgradering, og etter noen runder med meg selv valgte jeg en løsning med sort kjøkkeninnredning. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling.


Kjøkkendører må være demontert, uten håndtak og hengsler. Er disse veldig skittene, tar vi ekstra vos vasking. Alle priser er inkl mva. Og ett av disse grepene kan være å male benkeplaten.


Vi viser det hvordan du gjør det, steg for steg. Det finnes heller ingen begrensninger når det gjelder fargevalg. Ulike typer maling har ulike egenskaper.


En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg