torsdag 13. september 2018

Maling av plastbåt

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

Vil du ha det beste, sats på 2-komponent polyurethan- maling , f. Jotuns sin PENGUIN Hardtopp, som du kan få i mange av de vanligste båtfargene, eller Biltema sin Topcoat (som ikke er topcoat men polyurethan-acryl). Alle typer maling må røres om før påføring, dette er spesielt viktig med to-komponente produkter. Uten tilstrekkelig omrøring vil ikke produktet tørke ordentlig, og heller ikke oppnå ønsket glans og hardhet. I literspann bør man bruke en rørepinne av tre eller metall, for større beholdere er det best å bruke et mekanisk røreverktøy. Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene.


Noen som har noe tips om.

Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med. Pusset med 1papir på en korthøvel (pussekloss med godt håndtak) for å matte ned den gamle brune stripen. Her er bilder: Prikkene til høyre er bare solrefleksjoner i dårlig mobilkamera.


Ikke gjør som jeg, med rulle. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Bruk heller skumpensel. Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende.


Denne videoen vil vise trinn for trinn hvordan du påfører 2. Plastbåter - RotoBoat. Med sitt Polyethyelene skrog kan disse båtene absorbere vibrasjoner og støy i vannet. Dette gir en rolig kjøreglede. Påfør deretter 2-komp polyuretan maling eller gelcoat i ønsket farge etter den aktuelle produsents anvisninger.


Reparasjon av delaminerte dekk, skrog, skott o. Det kan føre til skjoldete maling , og du risikerer å dra av malingen med rullen mens du jobber. Glem heller ikke å sjekke hvordan været er meldt dagen etter maling.

Er det meldt regn, bør du utsette jobben til en annen dag. Ta vare på båten din med prisgunstige produkter fra Biltema. Båtpleie er enklere hos Biltema! Ruller av lammeull er gode til å holde på maling og kan raskt dekke et stort område.


Men de etterlater seg en grov overflate, som ikke er ideell for racer båter. For å oppnå et glattere resultat, bruk en filtrulle eller en mohairrulle. Når du bruker rulle, påfør malingen i kryss- maling som om du brukte en pensel.


Men å male en plastbåt det kan jeg lite om. Man unngår dermed misfarging av treverket og fiberreising. Med stabile konstruksjoner og høy kvalitet er vi det selvsagte. Stripper brukes også på metall og glass.


Denne allsidige materialet kan finnes i nesten alle ba arbeidsrom, eller kjøkken i nesten alle hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg