onsdag 26. september 2018

Muuto sofa pris

Muuto - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Flotte designermøbler. Kjøp sofa online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Stort utvalg av sofaer på nett.

Denne serien er basert på klassiske former innen skandinavisk design, men har en mer rund og varm vri! Denne vrien er kjerneidéen med serien og er med på å skape en innbydende stemning når man kommer inn i rommet. MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. De slanke linjene gir sofaen et moderne og tidløst uttrykk, der du fornemmer robusthet kombinert med god komfort.


Materiale: Kaldskum, solid treramme, kvadratiske puter. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Outline sofa er en stilren og elegant sofa med ekstra god komfort.

Leveres i ulike tekstiler fra Kvadrat, samt skinn fra Camo Leather. Hjem møbler sofa muuto sofa Alle produsenter muuto Sortering: Standard Bestselgere Navn A til Å Navn Å til A Pris laveste først Pris høyeste først Dato muuto connect sofa se hele tilbudet. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler.


Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! De har mottatt internasjonale priser og anerkjennelse for sitt arbeid med møbler, belysning og hjem tilbehør. Sofaen har stålbase, treramme, eik ben, kaldskum og fjær fylte puter.


Dots, Restore basket, Outline, Control lamp m. Norskdesignet visuelt nett og elegant sofa med dyp sitteplass for høy komfort. De håndplukker de mest lysende designtalentene i Europa og gir de fritt spillerom til å uttrykke hverdagens objekter. MUUTO lamper er til alle som vil skape et hjem med flott design til overkommelig pris. Iskos-Berlin har sammen med MUUTO designet en 1 resirkulerbar stol, også kjent som Fiber Chair-serien.


Den stilige Mayor- sofaen ble designet av Arne Jacobsen og Flemming Lassen for tradition. Du får den i mange lekre farger, også i skinn – så her det store muligheter for en perfekt match til din egen stue og smak. Her er sofaen vist med Kvadrats Balder-tekstil i en dyprød farge. Designet får sitt navn fra det sterke omrisset tatt fra sofa.


Outline serien er ren og elegant på utsiden med et dypt sete og myk demping på innsiden. Connect er kledd i Steelcut Trio 13 lys grå, som er et svært slitesterkt tekstil fra danske Kvadrat.

Mål: ulike moduler. Du kan se nærmere på Compose, Oslo og Outline serierne, som alle er sofaer , hvor komfort og moderne stil har været vigtigt for designerne. Serien er vedlikeholdsfri og kan dermed stå ute i all slags vær.


Ambit taklampe er designet av TAF Architects, laget etter gamle smitradisjoner og malt for hånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg