tirsdag 18. september 2018

Barnerom skråtak

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Multifunksjonelle møbler er smart på et barnerom som skal være et sted for både lek og søvn. Denne kombinerer oppbevaring, sofa, seng, klatrevegg og skrivebord. Høyseng,Fenris med uttrekkbar sofa fra Manis-H, eventuell skrivebords­modul kommer i tillegg.


Det opprinnelige soverommet vårt ble delt til to barnerom. Da et rør (ventilasjonen i huset) stakk ut i den ene kroken, kom Pøbelmannen på en genial løsning for å skjule røret.

Han laget en kasse (med et usynlig rom til røret) av gulv-sponplater, slipte til og malte. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Kult gutterom på liten plass kommentarer.


Annonse: Abonner på Rom123. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill.


En MDF-plate over kommodene gjorde plassen om til det perfekte hjemmekontor. Vi har et stort utvalg barnegardiner som passer perfekt inn på barnerommet. Gardiner på barnerommet er både fint og praktisk. Da vi flyttet, fikk vi en utfordring med skråtak på soverommene. Mitt gamle barnerom hadde det riktignok en del høyere under taket, men løsningen med innebygget seng er noe som har vært med meg siden.


Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak. Vegglampen over sengen er fra Ellos Home, putene fra Day, Tine K Home og Society og plakaten fra Kristina Krogh. Kommoden er et arvestykke.


Med god planlegging og smarte løsninger blir det plass til barnas aktiviteter og venner, også om barnerommet er lite.

Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Hoppekids, Bopita og mange fler. De trenger farger for å være kreative. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge?


La de bruke yndlingsfargen sin. Barnerom kan ha farger. Gjør gjerne noe ekstra ut av barnets rom.


Med skråtak og meget lave knevegger var det ikke direkte danseplass, så det gjaldt å tenke praktisk. Resultatet er at det kvadratmeter store rommet huser både kontor og overnattende gjester, samt en tenåring som camper der fra tid til annen. Skråtak ingen hindring.


Mange norske hus bygges med skråtak i andre etasje, noe som byr på litt ekstra hodebry når du skal finne gode oppbevaringsløsninger. Merete og mannen Kristian løste det med åpne og luftige Elfa-løsninger. Lag et morsomt og hyggelig sengemiljø ved å henge himmelen over sengen, eller hva med å plassere den over en lenestol i stuen? Metalbøylen i toppen gjør det enkelt å feste en uro på innsiden.


Laget i 1 bomull i nydelig retro farge som glir perfekt inn i ethvert barnerom ! Gangen fikk oransje innslag gjennom belysningen mens hovedsoverommet fikk hvite nyanser med tapetsert skråtak. Fordi huset ligger like ved skogen, er naturen et naturlig tema. Tapetene har trær som motiv i alle rom, forklarer hun.


Jeg benyttet kun én vegg med tydelig barneromsdekor. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter. Se hele vårt utvalg her. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Om du varierer med 60- og 40- skap vil du få mer plass til seng og ikke minst luft som er viktig i et soverom, sier Klungsøyr, og anbefaler at man ikke plasserer skap og hyller over hodet eller ligger med hodet under lave. Det er viktig å ha mye oppbevaring på et barnerom , og at det er lett å bruke. Sjekk at møblene er lett å åpne og lukke når du kjøper eller lager det.


Hvis det er dårlige håndtak eller trege skuffer blir det en dødting som ikke barn bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg