tirsdag 25. september 2018

Hindre innsyn gjennom vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her!


Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Du får ingen folie som kan gjøre dette annet enn sandblåstfolie som slipper lys gjennom men hindrer både ut og innsyn.

All annen folie vil favorisere sikt fra den mørke til den lyse siden. Det går ikke å trylle slik at man får enveis sikt uansett lysforhold. En folie som hindrer innsyn uten å stenge for en del av lyset tror jeg ikke finnes. Bare UV-folie på et vindu begrenser lysinngangen. Og det bytter jo plass når sola går ned og lampene inne tennes.


Polyesterfilm som appliseres på vinduets innside for å hindre innsyn. Lys slippes gjennom , men du ser ikke hva som skjuler seg bak folien.

På jobben har vi vinduer som hindrer innsyn , men når vi ser ut ser de. Du må ikke montere sotningsfilm beregnet. Kanskje en slik folie har bedre funksjon. Brukte noe tilsvarende for å hindre innsyn gjennom en smal glasstripe i den gamle ytterdøra mi.


Fungerte fint, slapp fortsatt masse sollys gjennom men var et maaaareritt å få festet ordentlig. Ulike tips på nettet går på både speilfolie, perforert folie og varianter av solfilm. Blant sistnevnte kan du finne leverandører som lover null innsyn , men krystallklart utsyn. I følge enkelte finnes det imidlertid ikke noe annet enn sandblåst folie som slipper lys gjennom begge veier. Den hindrer imidlertid både utsyn og innsyn.


Vinduer : Hvordan lagt utsyn men samtidig hindre nysgjerrig nabo? Det er fritt innsyn fra nesten alle vinduer i leiligheten, noe vi jo ikke er helt fan av. Kjøpe dem du kan henge på innsiden av vinduet , fra toppen av vinduet og ne som du kan snu sidelengs.


Sliter du med innsyn fra naboen? Solskjermingene dine gjør mer nytte enn du tror. I de fleste byer og tettsteder i Norge føres det en fortetningspolitikk som innebærer at markagrensene er fredet og at husene heller skal bygges tettere.


Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. De skadelige UV-strålene stoppes også effektivt. Det gjør at møbler og tekstil ikke falmer. Med vindusfolie montert på vinduet reduseres varmen som slippes gjennom glasset.


Folien hindrer innsyn. Vindusfilm er en folie som festes innvendig på vindusglasset. Hindre innsyn , stuevindu. Tenk for all del nøye gjennom ting slik at du ikke sitter og misstrives i et hus.


Antar det er spesialvinduer, så da må du trolig skifte. I mange av disse rommene kan det være praktisk å hindre innsyn eller delvis innsyn. Lokaler og vinduer vil fremstå som penere ved moderne bruk av vindusfolie.


Med vindusfilm integrer du effektivt solskjerming vinduer , og filmen gir svært god effekt mot sol (mange filmer har tilnærmet 1 UV blokkering), skarpt lys og varme (reflektive filmer har varmeavisning på inntil ). I fyringssesongen, om vinteren og elIers i perioder med lite sol, demper vår vindusfolie varmeutstrålingen. På den måten reduseres varmetapet ut gjennom vinduet som er dekket av folie, og energi spares. Plisségardiner hindrer innsyn , men kan fortsatt slippe fortsatt lyset inn. Med plisségardiner har du enda større frihet til å velge et spesifikt område av vinduet du har lyst til å hindre innsyn gjennom. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Vindusfolie er et effektivt virkemiddel for å hindre innsyn. Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Frostede vinduer ser flott ut, samtidig som det har en funksjonell virkning. Mange med store vindusflater føler at det gir et stort innsyn i boligen, og ønsker en måte å dempe det.


Da kan frostede vinduer være løsningen. Hva med å skape effekten gjennom en spray eller folie?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg