torsdag 27. september 2018

Borg eiendomsmegling

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er viktig for oss å fremstå som en positiv og konstruktiv samarbeidspartner med sikte på å finne de beste løsningene for våre kunder. Her har de åpent fra 08:til 16:alle hverdager.


Bruk av automatiserte tjenester. Se presentasjon, CV, salgsstatistikk og vurderinger av Thomas Borg Rasmussen.

Norges største guide til eiendomsmeglere! Eiendomsmeglerguiden. Vi samarbeider om å gi våre kunder best mulig oppfølging og kombinerer vår faglige kompetanse for å oppnå dette.


BORG EIENDOMSMEGLING. Ikke nøye deg med å få tilbud fra kun én eiendomsmegler når du skal selge bolig. Da risikerer du å at det blir dyrere enn nødvendig og.


De har ulike behov og forutsetninger, og hver sine drømmer og fremtidsvisjoner.

Vi har også tro på at eiendomsmeglere er forskjellig, og at dyktige meglere utgjør en forskjell både når man skal kjøpe og selge bolig. Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Vi legger stor vekt på at gode resultater oppnås gjennom fornøyde kunder, og vil gjøre vårt ytterste for at du også skal bli fornøyd. Marton er en vanlig eiendomsmegler, men i motsetning til tradisjonelle meglere tar vi ikke prosenter av salgssummen.


Det er din bolig, så prisen vi oppnår er dine penger. Vi tar kun en fast lav pris for meglerjobben vi gjør. Prisen er rettferdig og lik for alle, uansett boligens verdi.


La motiverte og dyktige meglere gi deg uforpliktende tilbud på salg. Vi i Meglerhuset Borg vet at salg av eiendom er en tillitssak - hos oss får du. Fornøyde kunder har gjort oss til markedslederen blant landets eiendomsmeglere.


Vi har 8ansatte fordelt på 1kontorer i Norge. Her er mye forbrukerinformasjon: Adresser til eiendomsmeglere over hele landet, lover. Klikk linken for mer informasjon. Vi er eiendomsmeglere med lokalkunnskap, faglig kompetanse og lang erfaring. Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser nær golfbane, flotte turområder og Isesjø.


Meglerhuset Borg har over års erfaring i området og har vært en solid aktør i Sarpsborg med sterkt fokus på lokalmarkedet både innenfor bolig, prosjekt, fritid og næring.

På kundelisten har vi alt fra små lokale til store landsdekkende bedrifter. Vi er et lite selskap med fokus på nærhet til kunden. Vi kjenner de fleste kundene personlig, og kan raskt sette oss inn i spørsmål og problemer som oppstår.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. ForsideVåre tjenesterBolig, bygg og eiendomTomter. VÅR FAGKUNNSKAP ER DIN SIKKERHET! Se Ine Bredholts profil på LInkedIn.


Våre lokale meglerkontor i Oslo Vi har dedikerte meglere på lokale kontorer i Oslo som er klare for å tilby deg råd og veiledning - enten du går med. Ved gjennomføring av avtalt oppdrag vil opplysningene om deg være en del av de dokumenter vi etter forskrift om eiendomsmegling § 3-må arkivere i år. Weboppgjør as, Morten Harborg Thorn.


Vi vet at salg av eiendom er en tillitssak – hos oss får du. Leie, selge eller verdivurdering av bolig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg