torsdag 13. september 2018

Bilderamme 15x15

Fotorammer - 15xcm. Du kan velge mellom enkle og stilrene design, vintage-følelse, trerammer, gull med mer. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet.


Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Eller passer det bedre med en sober sort eller en trendy hvit ramme? Kanskje du heller vil ha en enkel, brun og blankfernissert treramme som overlater fokuset til bildet ditt og ikke til rammen? Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Ram inn minnene dine. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Her finner du fotorammer som passer perfekt for bilder i A5-format, det vil si bilder i størrelsen 15xcm. Rask levering og personlig service er våre slagord.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Rammer til bildene dine. Stort utvalg fotorammer.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Gjør hjemmet lekkert med rammer fra Nfoto! Et bilde ser ekstra fint ut på veggen.


I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Ditt søk på 15xga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Søk etter flis 15xpå Kelkoo. Sammenlign tilbud på flis 15xfra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Det samme med passepartout som passer. Alle rammene på finerammer. Gå inn på en ramme du liker, og der finner du en rullegardin med mange forskjellige størrelser. Ja, jeg vet at kvadratisk betyr fire like sider.


Det er mulig en må kutte bort noen millimeter av bildet for at det skal passe i rammen. Norges største fotoutvalg! Grunnet høyt ordreinntak i julesesongen kan våre leveringstider være noe lengre enn normalt - men vi vil sørge for at du har julegavene innen julaften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg