mandag 3. september 2018

Motoriserte persienner

Motoriserte persienner , la hjemmet se bebodd ut når du er på ferie. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Skap et interiør som gjenspeiler personligheten din! Få en bedre hverdag og den gode trygghetsfølelsen med den nye Somfy.


De er tilgjengelige i aluminium, tre eller tekstil, og i mange forskjellige typer finish og strukturer.

Utvendige persienner bidrar til både behagelig temperatur og mykt dagslys i rommet innenfor. Med en motorisert rullegardin trenger du ikke reise deg for å justere rullegardinen. I mylderet av motoriserte persienner , enten du ønsker til inn- eller utvendig bruk, kan det være vanskelig å velge hvilke varianter man skal gå for. Produktene fra Kjells markiser kommer med smarte løsninger til hjemmet, som gjør alt enklere!


Spesielt om du har mange produkter som skal betjenes samtidig eller er vanskelig å komme til. Jeg ser meg nødt til å anskaffe persienner (utvendige), nå når sola virkelig begynner å steike. Jeg ønsker meg motoriserte , med mulighet for å styre.


Plisségardiner er moderne solskjerming som gir behagelig og mykt lys. De beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren.

Gode priser på gardiner hos Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Jeg fikk også priset en løsning hvor innvendige persienner lå skjult inne i en aluminiumsnisje montert flush med vindusforingen. Om jeg husker rett kostet bare nisjen ca.


I tillegg kommer masse mikkmakk for snekker og maler. Om lag prosent av terrassemarkiser som selges har motordrevene systemer. Forklaringen på dette er at merkostnadene for motoriserte markiser ikke er så stor på en terrassemarkise.


Dessuten er disse er tyngre å styre manuelt. En rekke markiser og solskjermingsprodukter kan automatiseres ved hjelp av motor. Dette gjelder både screens, persienner , plisségardiner og markiser.


Med motoriserte markiser kan du automatisere bruken av denne ved hjelp av forskjellige typer sol- og vindsensorer. Disse sensorene styrer markisen ut og inn etter vær- og vindforhold. Det gjelder også for solskjerming, og det vet vi hos Lady! Det er rimelig å sette opp, enkelt å bruke og ikke minst det ser veldig bra ut!


Som sikkert mange vet er det mange fordeler med å ha persienner i hjemmet. Det er snart ikke grenser for hvilke typer smarte dingser man kan stappe inn i hjemmet.

Et nytt og litt dårlig eksempel er motoriserte persienner , som disse fra danske Art Andersen CPH. Navnet er Copenhagen Blinds. Persiennene fås i sort, hvitt ell. ALFA Solskjerming holder til i Rosenkrantzgt. Her har vi butikk, produksjon og verksted.


Vi har en stor interiørutstilling. Plissègardiner, lamellgardiner, innvendige persienner , utvendige persienner , rullegardiner etc. Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, enten på telefon eller via kontakskjemaet.


Solide persienner i 50mm - 65mm - 80mm og 90mm brede lameller i pulverlakkert aluminium. Lages på nøyaktige mål etter vinduets størrelse. Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer. Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert).


Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg