tirsdag 11. september 2018

Tapet gulv

Tapet gulv

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Parkett, gulv , tapet og andre interiør varer. Trygg og rask levering til gode priser! Vi gjør alt innen gulvbelegg, tepper, linoleum, gulvavretting og tapetsering. Vi tilbyr hovedsaklig rehabilitering av gulv fra avrivning av gammelt til levering av nye ferdigbehandlede gulv med belegg, tepper eller linoleum.


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur. Kjøp på nett eller i butikk.


På mønstret tapet er det en fast avstand før mønsteret gjentar seg, og denne avstanden kalles rapport, du må ta hensyn til denne når du skal tapetsere. Beregn også litt skjæringsmonn - gulv og tak er sjelden helt rette, så et par centimeter bør du minst ha. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Legger du tapet kan du få designet på et rom akkurat slik du vil ha det. På noen få timer har du et nytt rom.


Du får med billige tapeter på nett akkurat like godt dekorative resultatet som mer kostbare alternativer. Frisk opp boligen med en eller flere tapeter fra vårt store utvalg. Presise strukturer skaper dybde i tapetene, og forsterker følelsen av ekte materiale. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær.


Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Vi har over ulike tapet på lager, og kan skaffe mange flere. Her er en oversikt over leverandørene våre på tapet , maling og gulv. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Tapet gulv

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres.


Vi er idag gulvleggere og vi har ca års erfaring i bransjen. Tapet, gulv og tepper. Vi er et malerfirma som utfører alt innen tradisjonelt malerarbei.


Tapet gulv

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vårt store sortiment med kjente varemerker utøkes hele tiden og skal gjøre oss til et av Norges største byggevarehus. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


Vi har åpent kjøp i dager, og derfor kan tapetruller i uåpnet forpakning leveres tilbake til ditt nærmeste Rusta-varehus mot fremvisning av kvittering. Antall tapethøyder er antall tapetlengder fra gulv til tak som trengs. Det kan være fristende å velge tapet med mye mønster og sterke farger. Det er viktig å tenke på at det kan bli litt mye om du tapetserer alle veggene i stuen slik.


Maling, tapet og gulv. Vi har spesialister på maling, gulvlegging, tapetsering, flislegging og snekring, i tillegg til at avdelingen er våtromsertifisert. Vi utfører alle typer arbeid både inne og ut.


Alt fra komplette oppdrag fra byggherrer og entreprenører, til mindre oppdrag for privatkunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg