mandag 10. september 2018

Lampe med fugler

Kjøp fuglepigger her og gjør jobben selv. Sort sortemang produkter, både for å bli kvitt og videre beskyttelse. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort utvalg av lamper , farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet.

Finn laveste nettpris her. Lys opp rommet med tre fugler sittende på en gren. Så lite kan gi så mye. Denne sjarmerende og minimalistiske lampen består av en pulverlakkert stålramme og fugler i tre med opal glass lampeskjermer.


Ved hjelp av elektrisk telys og en skjerm i papir, med fantastiske utskårede detaljer, skaper lampen en følelse av levende lys og ordentlig magisk stemning. Det forsyner også fuglen med det viktige vitaminet D3. Vårt nordiske klima kan nemlig aldri gi våre tropiske fuglearter tilstrekkelig med det sollyset de behøver. Har du spørsmål til Konstsmide Akryl Fugler ?

Er du i tvil, har spørsmål eller behov for hjelp i forbindelse med ditt kjøp av Konstsmide Akryl Fugler , kontakt oss gjerne. Du kan nå oss på chatten her på vår nettside, alternativt via e-post. Vi er klar til å hjelpe deg i hele kjøpsprosessen, både før, under og etter ditt kjøp. En lampe kan være nitrist og kjedelig eller helt fantastisk! Sjekk disse flotte, morsomme og kule lampene så forstår du.


Snøende gatelykt med LED-belysning. Mørket utenfor vinduene våre krever at vi lyser opp på innsiden, både med lamper og levende lys. Lys i hjemmet kan gi lys i sinnet hvis man bruker det på riktig måte. De passer til vanlig E sokkel. Lyspærene har en levetid med fullverdig UV lys i opptil måneder, men vi anbefaler å bytte etter måneder for å være sikker.


Sett UV-lyspæren ca ½ til meter fra buret eller i det rommet fuglen oppholder seg mest i. Komplett sammenleggbar lysfelle med lampe for fangst av nattsommerfugler og insekter. Fellen kan legges flat og er lett transporterbar i en ryggsekk. Toppen kan tas av slik at man kommer lett til fangsten. Alabast, messing og perler.


Lampe med glassfrynser. Lengde med ledning som følger med er cm. Perlekant med frynser lengde cm.

Glass i lysåpningene. Humor sammen med innovative ideer og kvalitet er Normann Copenhagens drivkraft, og filosofien er enkel - ”Less is more”! Plexiglass kan tas av slik at man kommer til fangsten uten at lampen flyttes. Rosetter i taket: Det er så utrolig vakkert med en rosett.


Vi forbinder det ofte med gamle bygårder. Men når du ikke er så heldig å ha en slik leilighet, så bruk det der du bor. Det finnes et utall ulike rosetter, fra klassiske til mer enkle og moderne.


Lykten er batteridrevet (3xAAA) og har en timer-funksjon. Vakker gravlykt med en liten fugl. Timer med timer på og av, gjentagende. Sjekk våre flotte, morsomme og kule lamper.


Rask leveranse og billig frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg