tirsdag 25. september 2018

Hth skap

Stort utvalg av skap hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Vi har garderobeskap av høyeste kvalitet. Kjøp online med fri frakt! Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring.


Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Hvis du har forelsket deg i et HTH -kjøkken, kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH - skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.


Vi monterer ditt kjøkken, og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Få alt i skjønneste orden med garderobeskap fra HTH.

Med de rette gjør-det-selv-garderobeskapene kan du innrede hjemmet til det moderne liv med praktisk oppbevaringsplass. Velg mellom frittstående garderobeskap i flere bredder. Klesskapene kan lett kombineres og innredes, som gir deg en personlig løsning.


Skreddersydde skap med flotte skyvedører som kan brukes til alle typer garderober, lagring og avskjerming. Finn din nye skyvedørsgarderobe. Klassiske garderobeskap. Hvis du ønsker en klassisk garderobeløsning med for eksempel innebygde skap , så har HTH en løsning som passer dine behov.


Se alle mulighetene med klassiske garderobeskap. Du kan få nye garderobeskap fra HTH i forskjellige prisklasser. Prisen på dine nye garderobeskap avhenger av flere ting: - Modell og design - Størrelse og antall skap - Tilbehør. Besøk din lokale HTH -butikk og se utvalget av garderober.


Her kan du få gode råd og ideer til din nye garderobe, og få regnet ut en nøyaktig pris. Her i HTH -butikken kan du enkelt finne og velge skap til badet, enten du er ute etter et enkelt baderomsskap til håndvasken, høyskap eller overskap. Når du klikker på et produkt, får du informasjon om produktets egenskaper og spesifikasjoner samt veiledning om montering av baderomsskapet. Tror det er mange hos hth som henger igjen i gammeltia, da man nesten måtte ta av seg lua for å kjøpe kjøkken.


Du, hva med å stikke til hth for å glane inni de modellene de har utstilt? Flere av våre skap har skrått tak for enklere rengjøring, ventilasjonshull både i topp og bunn for god utlufting samt dørstoppere for å begrense støy ved lukking av skapdør. Se hele vårt utvalg her.


Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap.

Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer. Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil. Har du fallit för ett HTH -kök kan du välja att få ditt kök från vårt klassiska HTH -sortiment. På HTH monterar vi skåpen på vår danska fabrik i Ølgo och levererar dem ända in i din bostad med våra egna chaufförer.


Och våra dedikerade köksexperter står naturligtvis redo att hjälpa dig, hela vägen. Alltid lave priser og et stort utvalg! Lave fraktkostnadene! Skapet må festes med vinkler hvor man er nødt til å være nøyaktig for å få det riktig.


Det er viktig at alle benkeskap får sokkelbein hver. Beinene er laget slik at det miderste skråget blir litt lavere hvis skap deler bein. Det blir dessuten vanskelig å justere. HTH har ingen løsninger for foringer i hjørner. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp.


Kanten er mykt avrundede med en liten radius - slitesterk hvit matt lakk. Skap en hyggelig garderobe med en funksjonell og brukervennlig innredning. Hos oss finner du praktiske klesskap, småromsskap og benker. Gi ansatte og besøkere en behagelig mulighet til å skifte hver dag.


Er du på utkikk etter fronter til kjøkkenet ditt har vi en mengde ulike design og løsninger, slik at du kan finne noe som passer deg og din stil. Totalprisen er eksklusive hvitevarer, vask, blandebatteri, benkeplate og lys. KOMMENTAR: Derfor bør du velge kjøkken fra Ikea. Prisene og løsningene fra Ikea, Skeidar og Bohus er for skapstammer med skyvedører på skapet. Billigst da er Ikea, med pris på 2. Leba, HTH , Rival og Elfa er plassbygde skyvedørsløsninger hvor dørene går fra gulv til tak.


Like viktig er det som er innenfor skap - og skuffefrontene. Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg