fredag 7. september 2018

Spiseplass kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Det kan også være en god idé å samle kjøkkenet på én vegg.


Et langstrakt kjøkken kan gi deg plass å installere en spiseplass på motsatt side, med et lite bord og to stoler. Er kjøkkenet svært smalt kan du isteden installere en vegghengt benkeplate.

Climo innredning kjennetegnes ikke bare av meget høy kvalitet, men også av et vakkert design og hensyn til hygiene og ergonomi. Gullbordet ble hvitt- og nå venter stolene som hører til- på malerkosten. Vi gikk mange runder for å finne den mest praktiske løsningen. Vi har åpnet opp og gjort rommet lysere ved å fjerne en vegg på kjøkkenet. I gangen ble en garderobe ofret for å flytte veggen, og dermed utvide spisesonen.


Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her kan familien samles om matlagingen og gjester vente med en drink mens kokken legger siste hånd på verket. Det finnes mange muligheter for kjøkkenøy dersom du har nok plass tilgjengelig, men den egner seg best i store eller åpne kjøkken , mener pressekontakt i Ikea, Gudrun Lægreid.


Ifølge henne vil en kjøkkenøy gi muligheter for mer benkeplass og spiseplass , samt være et sosialt midtpunkt i for eksempel selskaper.

Forny spisestuen med fine og solide spisestuemøbler. Skap en harmonisk og koselig spiseplass hvor det er hyggelig å invitere venner og familie til god mat og drikke. Spiserommet bør være behagelig å sitte i, samtidig som det skal være plass til alle gjestene!


Hvis du ikke har plass til en spiseplass på kjøkkenet kan det være en god løsning å fjerne to kjøkkenskap og plassere to barstoler under benkeplaten i stedet. Da kan de enkelt dras frem når de trengs og de tar ikke opp plassen ellers. Løse små møbler er ofte en god løsning for å utnytte plassen best mulig. Frederik Bagger Crispy Eightball pk. En kjøkkenøy blir et hyggelig sted for matlaging hvor familie og venner kan samles, den kan også fungere som arbeids- og spiseplass , øker oppbevaringsmulighetene og gir ytterligere benkeplass.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Med en kjøkkenøy får du et sosialt og livlig kjøkken som legger til rette for flere kokker og mer moro. Standard belysning på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr. Her er ekspertenes tips til hva du bør tenke.


God belysning på kjøkkenet kreves både når du lager maten og når du spiser den, som vist på bildet. Den generelle belysningen må være god for å finne frem i skuffer og skap, samt for rengjøring og vedlikehold. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.


Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg