onsdag 19. september 2018

Klassisk bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Finn laveste nettpris her.

Brittania Bad er en kolleksjon bestående av anerkjente engelske kvalitetsmerker med klassisk , elegant design. England har vært ledende innen baderomsdesign siden det16. Klassisk bad leveres i valgfri farge fra vårt fargesortiment.


Oppførte priser er baderomsmøbel med speil, ferdig overflatebehandlet i ønsket farge. Belysning, vask og blandebatteri kommer som tillegg i pris, grunnet flere valgmuligheter. Klassisk søylevask fra den engelske produsenten Heritage med navnet Stratford som forhandles av Comfort gir baderommet et nostalgisk preg. Over servanten henger speil med treramme fra Tone Hammel.


I husets kjelleretasje er det innredet bad til familiens to småpiker med feminin rosafarge på baderomsmøblement og gulvfliser. I klassisk skiteknikk er tyngdeoverføring nøkkelen.

Vi gjennomgår de ulike skiteknikkene, fokuserer på de grunnleggende bevegelsene og trener uten staver. Du får tilbakemeldinger på din egen teknikk, og arbeidsoppgaver du kan ta med deg på egen trening. Kurset krever ingen forkunnskaper og passer for alle.


Hvite fliser er et favorittvalg for de fleste som pusser opp badet. Det er ikke så rart, en hvit flis fremstår ren, fresh, klassisk og tidløs. I samarbeid med Right Price Tiles har jeg skapt dette klassiske og elegante badet. Jeg håper dette innlegget inspirere deg som tenker på å pusse opp ditt bad. Med utgangspunkt i den klassiske hvite flisen Blanco Brillo har vi stylet et bad som passer deg som ønsker en stil som varer uten å bli umoderne.


Denne flisen er en bestselger og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt så populær. Hvis badet ditt skal ose av naturlig og klassisk stemning, er MASSIV det opplagte valget. Den vannrette trestrukturen tilfører baderomselementet en naturlig, stemningsfylt glø og fungerer veldig godt i samspill med de mer kontante materialene som vi alltid finner på badet.


Bad : Få inspirasjon til det nye badet. Er du på utkikk etter et nytt baderom som kan gi de helt rette rammene for familiens vaner? Hos Schmidt finner du et bredt utvalg av baderom, som kan skreddersys til hjemmet, behovene og den personlige stilen din.


Trenger du mer plass? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik.


Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene.

Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene når du skal ha nytt bad. Klikk her og se det store baderomsutvalget, som kan tilpasses etter dine personlige ønsker og behov. Kombinert med Giorno-frontene i massive hvitpigmenterte eikelameller framstår badet på én gang klassisk nordisk og super trendy.


Prisen er inklusiv skap, grep, benkeplate og vask. Eksklusiv armatur, belysning og speil. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Der det ønskes annen dørmodell og beslag må dette spesifiseres i din bestilling.


Har du god plass, har du god grunn til å unne deg en gedigen, klassisk baderomsløsning. Herregaard er noe av det gjeveste du kan få i klassen for tradisjonsinnredning. Bildet viser eksempel på høyskap som er spesialtilpasset etter kundens ønske. Bredt komponentutvalg byr på store muligheter for et personlig og plassrikt oppsett.


Fossline bad og innredninger leveres i et stort og bredt sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg