mandag 21. januar 2019

Insektsnett rullegardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn insektsnett rullegardin hvis du ser nå. Fikszo er markedets mest elegante løsning på problemet – et genialt system for dører og vinduer med et finmasket, gjennomsiktig glassfibernett som du ganske enkelt trekker ned som en rullegardin når du ønsker.


Vinduer og dører kan heretter stå åpne dag og natt om du vil, uten at insektene kommer inn.

Insektsnett rullegardin for vindu. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. Eksklusivt insektsnett som lukker 1 tæt. Et lett sving på underliste gjøre insektsnettet er festet, så der ikke være underliste. Utrolig lett at betjene.


Velg om du vil ha insektnett som rullegardin , i fast ramme eller som plissé til dør og vindu. Samtlige kan monteres både inn- og utvendig. Dessuten kan de tas ned under øvrige måneder og enkelt monteres opp for sommermåneden.

Nyt frisk luft uten irriterende insekter med VELUX insektnett. Passer perfekt til dine vinduer! En UNIG insektnetting går hverken på kompromiss med kvalitet eller design. Du kan til og med velge flotte fargenyanser i grå, sorte, brune og blå materialer, slik at hjemmet får de helt riktige fargene. MAXBO har alt du trenger for å holde insektene unna: myggfelle, insektsnett med mer.


Kjøp på nett eller i butikk. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Gardinen åpnes med et forsiktig trykk og den trekkes automatisk opp. Elektriske rullegardiner eller rullegardin med solceller betjenes med en veggbryter. Om nødvendig kan gardinen også heves og senkes manuelt med gripelisten nederst. Rullegardin UNIG er laget på et coulisse-system, som er. Vår insektsnetting for montering i vinduer og verandadører er utstyrt.


Har du allergi kan du nå dessuten nyte sommeren uten nysing og snue. Poll-Texnettet stopper av bjørkepollen og 1 av gresspollen, men også andre små pollen, slik at du, i hjemmet eller på hytta, er skånet for pollen. Fordelen med en rullegardin i kassett er først og fremst at den er både praktisk og dekorativ.

En rullegardin i kassett danner én helhet sammen med vinduskarmen, flytter seg sammen med vinduet og er nesten usynlig. I tillegg forhindrer den ikke åpnings av vindu, som ellers er et stort problem ved rullegardiner av stoff. Finn den perfekte rullegardin , plissegardin eller ferdigsydde gardin. Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom.


Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Hold mygg og andre insekter ute! Myggnettet kan tilpasses vinduets størrelse (maks karmstørrelse 150x1cm) og er perfekt til soverom, hytte eller campingvogna.


Det finnes forskjellige varianter av myggnetting, både til vinduer og til dører. Alle elementer i rammen er laget av aluminium, derfor insektsnett er motstandsdyktig, i all slags var. Vi er sikre på at du vil sette pris på våre produkter og nyte dem uten problemer i mange år.


Alle våre produkter har års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg