fredag 25. januar 2019

Moderne hvitt kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt.

Vinner av kvalitetsutmerkelsen Best i test. Det er glatte, malte skapdører som finnes i farger og treutførelser. I et moderne, hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. Et hvitt , enkelt kjøkken som gir deg en plassbygd følelse.


Dette er et vinkelkjøkken med en forlenget kjøkkenbenk som integrerer kjøkkenet med resten av rommet. En blanding av puter, saueskinn og grønne planter får det trendige og samtidig tradisjonelle kjøkkenet til å få det til å føles som ute er inne og inne er ute. Gastro hvit ask - moderne hvitt kjøkken !

Moderne kjøkken i eik - Bistro. Plass i kjøkkenet kan maksimeres ved å velge høye møbler og innebygde apparater for å holde arbeidsflaten fri. Klassisk hvitt kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Fotosearch arkivfotografi og arkivfilmlengde hjelper deg å finne det. Hvite kjøkken føles alltid moderne , på bildet ser du et parallelkjøkken med vår slette kjøkkendør Solid.


Døren finnes i mange farger og flere forskjellige utførelser i tre. Dyberg tolker Drømmekjøkkenet. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet.


Metro eik grå lasyr, Metro. Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Fronten Solid er helt slett og finnes i mange farger. Våre hvite dører har markedets høyeste hvithetsgra noe som gjør at du trygt kan male en hvit vegg, eller som her – matche med en hvit designklassiker: blandebatteri fra Vola, designet av Arne Jacobsen!


Tinta hvit er kjøkkenet for deg som ønsker et moderne kjøkken med stilfulle linjer. Lek med lys, linjer og store, ubrutte flater og gi kjøkkenet ditt personlige preg. Gi de hvite dørene en motsats i de horisontale og vertikale linjene, som kommer i et utvalg på forskjellige farger.


Det hvite kjøkkenet har stått tidstesten og endret i design og farge trender.

Den har tilpasset seg moderne menneskers behov, og det er denne tilpasningen som ble født det hvite kjøkkenet i moderne stil. Men hvordan forklarer du levetiden og populariteten til dette kjøkkenet ? Arkivbilde - Red Circle Images RM. Vi har et stort utvalg av både klassiske og moderne kjøkkener som du kan sette ditt eget preg på – enten du ønsker deg et unikt kjøkken med personlighet, et minimalistisk kjøkken med rene linjer eller et nordisk kjøkken i lys eik. Hvis du vil ha en moderne kjøkken i svart og hvitt som samtidig er romslig, velger hvitt som bakgrunn. Legg deretter til små aksenter i svart, for å pynte kjøkkenet ditt.


Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker.


Metalliske flater, tre, lakkerte flater og tynne rammer preger SieMatics Pure-serie. Kjøkken med metalliske flater. Epoq- kjøkkenet Edge med svarte fronter. Ingen overskap, men flere høyskap med integrerte hvitevarer. Vi ser en større variasjon av hva et kjøkken kan være.


Du velger ikke lenger mellom moderne eller tradisjonell nordisk stil – det finnes en rekke varianter mellom disse. Hva maleri for moderne hvitt kjøkken ? Vi starter med denne store filen med en gang med en første del av eksempler på hvit kjøkkenmaling dedikert til nøytrale toner. Begrepet nøytrale farger refererer til alle nyanser av hvitt , svart, grått og beige.


Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg