torsdag 31. januar 2019

Utendørs persienner

Rabatt På Plissegardiner. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Persienner gir deg muligheten til å regulere hvor mye lys du vil slippe inn, samtidig som de er diskret og ikke gjør så mye ut av seg når de ikke er i bruk. Fleksibelt og praktisk. På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves.


Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Utvendige persienner Visste du at huset ditt varmes opp når solstrålene treffer vinduene dine? Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute.


Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren.

Dette er viktige egenskaper der utvendige persienner skiller seg ut fra andre alternativer. Vi leverer utvendige persienner av typen C5 Cog Z90. Alle modeller er produsert på mål og har: Lameller og kassett av aluminium (pulverlakkert).


Somfy J4RTS (eller J4IO) motor for fjernstyring, evt. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt. Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal.


Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Motoriserte utendørs persienner fra Somfy tilbyr den ideelle løsningen for effektiv solskjerming og hindrer innsyn i ditt hjem. En elektrisk utendørs persienne sikrer at hjemmet forblir behagelig kjølig om sommeren og at møbler og interiør beskyttes mot skader som kan forårsakes av sterkt sollys. Persienner kan monteres innendørs eller utendørs , og det er enkelt å tilpasse størrelsen etter vinduet.


Både utvendige persienner og persienner for innendørs bruk er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Ikke rart utvendige persienner er populære her i nord. Når det er varmt i været, og solen står mot husveggen, har det lett for å bli svært opphetet inne.


Persienner er perfekt for småbarnsforeldre da noen modeller leveres uten løse snorer. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske.

Persienner med snorbetjening leveres med tilpasset høyde på snoren og barnesikring. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet. Se alle modeller her! Utendørs Persienner - balkongskjerming, garasjeporter, persienneforhandlere, lystett rullegardin, lameller, solavskjerming, markise, markiseduk, markiseforhandlere. Klær, sko, ryggsekker og mye mer.


Bredt utvalg og rask levering! Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål.


De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc. Du får det akkurat som du vil! Nøyaktig lyskontroll og god fleksibilitet Persienner har vannrette roterende lameller som gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.


På jakt etter utvendige screens? Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. Se vårt utvalg og bestill i dag! Vi har Norges største utvalg av markiser. All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti.


Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud. Motorene er skjult i gardinsystemet, og er overhodet ikke synlig. Dine motoriserte persienner og gardiner er komplette når de utstyrt med motor, strømtilførsel og fjernkontroll. Du kan også ha persienner ute, hvis du for eksempel har stuevinduer som ligger midt i solsteiken. Utendørs persienner er grovere og kan være en stor hjelp for solskjerming.


Tips til rengjøring av persienner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg