tirsdag 29. januar 2019

Plissegardiner stavanger

Vi skreddersyr plisségardiner etter eksakte mål. Vi har konkurransedyktige priser og landsdekkende levering. Alltid tilgjengelig på tlf og nett.


Søk etter plissegardiner stavanger på den nye KensaQ. Ett skjema - flere tilbud fra lev.

Stavanger Markise og Persiennefabrikk har i mange generasjoner levert forskjellige typer solskjerming av høy kvalitet. Den tar også minimalt med plass i vinduet. Aasen Solskjerming er ekspertene på solskjerming. I mer enn år har vi kun satset på dette området.


Plisségardiner kan også leveres med. Derfor kan vi garantere deg høy KVALITET! Vår målsetning er å produsere og levere kvalitet varer til riktig tid og som møter kundenes forventninger.

Doble plissegardiner reduserer varmetap En jevn temperatur i hjemmet ditt sikrer et godt inneklima. Særlig i et land som Norge, med store temperaturforskjeller, er det en fordel både å holde på og beskytte seg mot varmen. Vi er ekspertene på innvendig og utvendig solskjerming, og kan hjelpe deg enten du har spørsmål om screenmarkiser, markiser, plisségardiner eller hvilken som helst annen form for solskjerming. Se våre lystette og lysfiltrerende plissegardiner i sort og hvitt. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.


Plissegardiner er fantastisk allsidige. Din lokale leverandør av solskjerming og mørklegging til privat -og bedriftsmarkedet. Vi prosjekterer, måler og installererer.


Sandnes Markise levere det meste innen innvendig og utvendig solskjerming. Vi har blant annet følgende produkter: ScreenZIP, Lamellgardiner, Persienner. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Fordeler ved å velge plissegardiner. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem.


Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Velg blant over 1farger og tekstiler.

Kan leveres med skrå topp- og bunnlist. Gardinen kan dras ned fra toppen og opp fra bunnen, og stoppes hvor som helst (se bilder). Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Norsol Markiser Persienner Solskjerming Stavanger fra , Rogaland. Kjells markiser leverer til privat og bedrift. Vi skal etter beste evne gjøre det vi kan for at du skal bli fornøyd. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn.


De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service. Få gratis befaring i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg