onsdag 16. januar 2019

Bomull maling

En gulaktig hvit tone. Denne fargen er ofte benyttet som standadrfarge på ferdigmalte vinduer, dører og listverk. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og.

Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Fargen er svakt kulørt og vil bare så vidt bryte mot hvite detaljer. Prøv den gjerne sammen med de nye dempede beigetonene. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her. Mange blir overrasket over nettopp dette. De nøytrale gråtonene egner seg ikke så godt til detaljer med gulaktig hvite toner som Bomull og Egghvit.


Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vannbasert akrylfugemasse i fargen Bomull til fuging og tetning i hjørner mellom Smartpanel veggplater, rundt dører og vinduer, ved fotlister og mm. Finnes i flere forskjellige farger for å matche Smartpanel veggplater. Sist vi drev med dette hadde vi problemer med å matche fargene helt, og fikk da beskjed på Byggmakker at Bomull var standard hvitfarge på ferdigmalte lister og dører. Vi tok fargeprøve av en ferdigmalt mdf-list to ganger, men fikk for mørk farge.


Når vi så kjøpte standard Bomull matchet det 1. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Det snakkes mye om alle de ulike hvitnyansene – at hvitt ikke er hvitt.


Den selvrensende Optimal Optiwhite får du i nærmere 1hvite og lyse farger! Setter du denne fargen sammen med andre mer kulørte rødlige og okeraktige farger, får du et mer bohemsk preg som sender tankene over på lekre kelim-tekstiler og et eksotisk og fargerikt interiør.

Fungerer til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull på detaljene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg