torsdag 24. januar 2019

Fint sengetøy

Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene.

Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove. På film slenges det gjerne ut påstander om sengetøy i den fineste egyptiske bomull med en trådtetthet på mer enn tusen eller to tusen. Trådtetthet er en målestokk for hvor fint eller tett et stoff er vev men alene er det ingen god målestokk for kvalitet. Hos Kid har vi et stort utvalg av dekorative sengetepper til gode priser. Opplev luksus og få hotellfølelsen på soverommet.


Kjøp trygt i nettbutikken! Noe av det deiligste som finnes er å krype ned i en nyoppredd seng med myke laken. Med riktig sengetøy sover du bedre, og følelsen av hvile blir tydeligere.

Hos oss finner du dynetrekk, laken, putevar, puter og tepper som er myke, deilige, varme og svale, alt for at det bedre skal passe til ditt behov. Hos Linea finner du et stort utvalg av interiør til hjemmet ditt. Merino har naturlig selvrensende egenskaper.


Heller regelmessig lufting enn hyppig vask, det sparer også miljøet. Med enkelt vedlikehold har du et deilig sengetøy i nesten en evighet. Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Sengetøy av ypperste kvalitet.


Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. En god madrass og fint sengetøy er ikke bare en investering i soveromsinteriøret, det bidrar også til en behagelig og stressfri avslutning på dagen. Fint sengetøy begynner med fin bomull. ECC - Egyptian Cotton Company benytter den fineste langfibrede bomullen i sitt luksuriøse sengetøy.


Lange fibre gjør det mulig å spinne finere garn, som gir en fantastisk glatt, myk og fin overflate, med en helt spesiell glans. Noen vil ha sengetøy for komfort, og noen vil bruke det som en fin og trendy innredningsdetalj i hjemmet. Men tenk om man kan kombinere både komfort og innredning? Det kan du med et sengesett i flanell.


Det er både lunt og behagelig å sove i et flanellsengesett, men også veldig fint.

Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil. Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Egyptisk bomull brukes i satengsengesettene og har en glatt og blank overflate, og holder seg like fint vask etter vask. Her finner du alt fra trendy mønstre til luksuriøse kvaliteter. Damask er ensfarvet vev, hvor mønsteret kommer frem i glatte og matte flater, slitesterkt og vakkert.


Flanell som er et mykt og varmt sengetøy som er behandlet for å få en loete ytterside. Og akkurat som med klærne, bør det være sengetøy i gode tekstiler, som både er slitesterke og komfortable for den lille. Så må sengetøyet gjerne se litt fint ut, også da!


Ofte er det utgående varianter som må vike plass for nye farger og mønstre, men kvaliteten er fortsatt like god , sier Slettvoll. Når du skal kjøpe sengetøy kan det være lurt å velge tidløse farger og design som gir soverommet ro og harmoni - da varer det lenge, også estetisk, sier hun. Unn deg noe fint på Høie-salget.


Vi håper du finner noe som faller i smak, enten du skal handle til deg selv eller er på jakt etter gave til noen du er glad i. Dersom du ikke finner det du leter etter på salg, anbefaler vi deg å bruke hovedmenyen øverst på siden til å navigere deg frem til det du ser etter. Damask- sengetøy i ekstra fint garn i høykvalitetsbomull,. Velg blant sesongens sengetøy i ulike modeller, farger og mønster. Shop tekstiler for senger enkelt online hos Ellos.


Var innom der i dag og kikket litt, men klarte ikke å bestemme meg. Veldig mye fint sengetøy der da, og jeg har bestemt meg for. Jeg har sett et fra leverandør Yes- men de hadde ikke i den str jeg trenger, Noen som vet om en internettbutikk som har noe stilig slikt? Er det noen som har erfaring med Fjord-sengesettene til Linen Factory? Det virker som de har vært på tilbud ganske lenge.


Er de like bra kvalitet som de andre settene de har?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg