onsdag 23. januar 2019

Jotun maling

På utkikk etter Jotun maling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Sammenlign pris på Jotun maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Nye malingskvaliteter.


Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Alt du trenger til maleprosjektet ditt - Se vårt utvalg av maling og maleutstyrt i vår nettbutikk. Jotun Spesialrens for gulnet panel liter. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for.


Velkommen til Jotun - Alt om maling , træbeskyttelse og farver.

Jotun har miljømærket og helsevenlig maling til indendørs vægge, lofter og træ. Og svanemærket træbeskyttelse til dit udendørs træværk. Til dine facader har vi et komplet mursystem - Jotun DryTech Mur. Det handler om tankesett og livsstil. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Når du har valgt riktig farge, er det viktig at du velger en maling med den beste farge- og glansholdbarheten som feks. DRYGOLIN Nordic Extreme slik at den holder seg vakker i mange år fremover.


Ny app – Jotun ColourDesign. Med den ny appen, Jotun ColourDesign, kan du teste ut ulike farger på ditt eget hus. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Kjøp på nett eller i butikk. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Jeg har sprøytemalt med Jotun Optimal en rekke ganger, og opplever at det er minimalt med sprøytetåke. Støv og tilgrising er ikke noe problem, forsikrer han.


Kanskje er det noen panelbord som bør byttes, en vegg som trenger litt maling , etc.

Hvis det fortsatt er nattefrost der du bor, bør du vente litt med å gå igang. Nytt og mer effektivt vaskemiddel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg