torsdag 10. januar 2019

Lameller vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Kjøp i online webshop.


Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her. Lameller er et godt alternativ til tradisjonelle gardiner.

De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt som solskjerming til ditt vindu og ditt behov. Et optimalt valg for store vinduer. Lamellskinne til oppheng av tekstillameller.


Enkel montering i tak eller på vegg. Kan kuttes i bredde for å anpasses til vinduet. Les mer under Beskrivelse. Markisemannen har et stort utvalg av dekorative tekstiler for forskjellige uttrykk på lamellgardiner.


Våre lameller har bredder på enten eller 1mm, samt at vi har et noe mindre utvalg med lameller på mm bredde.

Hos Markisemannen finner du garantert lamellgardiner som passer for interiøret ditt. Hold solen ute med stilige lamellgardiner. Hos JYSK har vi et stort utvalg av lysfiltrerende og lystette lamellgardiner slik at du kan få både effektiv og stilig.


Utvendige persienner gir deg muligheten til å justere på mengden lys du ønsker å slippe inn i boligen – dessuten kan retningen på solstrålene endres. Med riktig vinkel på lameller sender du lyset opp i himling og øker dagslysfaktoren lengst inn i rommet. Systemene leveres som standard med Somfy RTS motor.


De passer perfekt for store vinduer og er lette å betjene. Stort utvalg lamellgardiner. Vi har et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Visor leverer lamellgardiner på mål, en skreddersydd løsning som passer bruksområde, vindu , rom og interiør. Visor lystette lameller fåes med lamellbredder på mm og 1mm.


Billige lameller med mm bredde kan spesialbestilles ved å ta kontakt med oss. Gratis stoffprøver i mange farger. Med våre lameller kan du skape en skreddersydd løsning perfekt for ditt hjem. Vi har fagfolk med kompetanse til å finne den optimale løsningen til din bolig.


De tar mål og kan komme med råd om farger. Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle syersker i vår fabrikk i Tomter i Østfold. Om du har et skrått vindu eller en karnapp - det er alltid en løsning.

LAMELLER MED DIN EGEN TVIST. Du kan gjøre lamellene dine personlige ved å kombinere forskjellige transparenter eller farger. Om hovedfargen til lamellene for eksempel er hvite kan du velge å bestille tre-fire lameller med rød farge. Rundt eller ovalt vindu.


Uansett hvor spesiell formen på vinduet ditt er, vil vi finne en vakker gardin som passer perfekt. Lamellene er fremstilt av polyester som er behandlet slik at de får en smussavvisende overflate. Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu , dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn.


Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner. Solavskjerming til meget lave priser. Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Vi har alt av innvendig og utvendig solskjerming som Plisségardiner, Rullegardiner, Markiser osv. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste.


De kan også forkortes både i bredde og lengde, slik at de enkelt kan tilpasses det vinduet, eller terrassedøren som tenger skjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg