mandag 14. januar 2019

Maling med struktur

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Betonglook er en viktig trend i tiden, og mange synes det er ekstra morsomt å kunne lage den selv. Struktur 2½ fin, er en strukturmaling for innvendig bruk, basert på akryllateks som gir en fin fyldighet og. Slik får du store forandringer bare med maling ! Fineste struktur oppnås ved maling med korthåret rull.


Der er mange muligheder, hvis du drømmer om rå vægge med struktur. Vær raus med maling og la det bli uthevinger og nivåforskjeller i malingen. Så lenge malingen ikke renner, kan du ikke legge på for mye, og jo mer struktur du lager, jo finere blir det når malingen tørker.

Strukturen kan laves endnu grovere, ved at føre en våd pensel rundt i overfladen. Strukturmaling er tixotropisk, det vil sige at den tykner når den står nogle timer, uden at blive rørt op. Derfor kan strukturmaling være vanskelig at røre op med rørepin ligesom den kan være stiv og tung at arbejde med. En dekorativ og spennende maling med struktur og metallisk utseende som gjør seg utrolig godt på veggen.


Vår vannbaserte effektmaling er enkel å påføre, den tørker raskt, og det holder som regel med bare ett strøk. Legges på med pensel, malerull eller svamp, og kan brukes på gips, spon, mur eller på plater som er tapetsert tidligere. Interiør- Struktur med fin struktur fra Skalflex er en indendørs strukturmaling, som kan anvendes på en lang række overflader som mursten, cementspånplader, gipsplader, beton, puds og Leca-elementer. Nu kan man male sig til en pudset væg!


Tips: En pensel er det mest presise redskapet å påføre maling med , men for å få den samme strukturen på hele veggen kan det være lurt å bruke en mindre malerulle på flatene nær hjørner og kanter. Ha godt med maling på rullen og påfør rikelig med maling på veggen, da unngår du at tapeten skinner igjennom. PROFIL MURSTRUKTUR GROV gir en meget dekorativ strukturvirkning, og påført med strukturrull i kombinasjon med annet verktøy kan en rekke forskjellige strukturmønstre oppnås. Den er elastisk og dekker over riss og hårsprekker samtidig som strukturvirkningen skjuler defekter og ujevnheter i underlaget.


Løstsittende tapet fjernes. JOTUN DRYTECH MURFILLER kan brekkes halv mengde brekkfarge i valgte toppstrøk farge. Vinyltapet må fjernes i sin helhet, deretter males hele veggen med JOTUN HEFTGRUNNING V. Tekstiltapet grunnes med JOTUN GRUNNING FOR TAPET.


Sår og større ujvenheter bør sparkles med JOTUN LETTSPARKEL FIN - GIPSPLATESPARKEL eller JOTUN LETTSPARKEL MEDIUM. Jeg har heller aldri sett noe maling som er tykk nok til å fjerne strukturen i en tapet.

Og jeg har solgt en del maling de siste årene(jotun og beckers). Tror nok helsparkling, fjerning av tapet eller panelplater blir den enkleste løsningen for deg. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur , f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur.


Med strukturrullen her på siden er du godt rustet til at opnå et flot resultat med alle typer maling i både tørre og våde rum. Malerrullen er særligt velegnet til dig, der ønsker at anvende strukturmaling og lader dig opnå et flot, professionelt resultat med en spændende finish. Hva: Vi utforsker maling med annen struktur. Hvordan: Start med å blande barberskum og lim sammen.


Bland det sammen med en pensel eller rørepinne. Jeg skjønner ikke riktig hvilke type masse som er brukt, med det minner litt om finkornet husfiks, eller kanskje det er sparkelmasse. Jeg har forsøkt å pusse det bort med slipeskive ment for metall, men massen er veldig hard. Tidligere har det vært begrensninger i bruksmåter, men verden går fremover, også når det gjelder teknikker innen akrylmaling. Da kan du enkelt få et nytt spann med maling i riktig farge.


Du kan også ta et bilde av fargekoden og spare det. Skriver du i stedet ned opplysningene, så få med deg alt – erfaringer viser at den originale merkingen eller et bilde er tryggest. Mal struktur med pensel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg