fredag 18. januar 2019

Kremmerhuset interiør

Kremmerhuset interiør

Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Nyheter hver uke Fri frakt over.


Kremmerhuset interiør

Bilder på veggen er en enkel måte å heve eller forandre. Det er alltid hyggelig å dekke bordet med et lekkert. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Tekstil og interiør til hjemmet. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og. Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne ubrukte bryllupsgaver med kurv og emalje, og kundene likte det de så. See actions taken by the people who manage and post content. Vi har et bredt vareutvalg, og butikkene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss.


Kremmerhuset interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Den bugner av ting som gjør deg gla ting som inspirerer og kanskje overrasker. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen.


Kjøkkenutstyr og møbler er det derimot ikke så fryktelig mye av. Når det gjelder møbler er utvalget for det meste begrenset til stoler, bor hyller og krakker. Legg merke til prisnivået.


Den nordiske trenden fortsetter for fullt denne høsten. Fargepaletten beveger seg mellom valørene av rosa lyng og vinterhimmelens mange nyanser av blått og grått, krydret med grønt fra gnistrende nordlys. Det bugner av ting som gjør deg gla ting som inspirerer og kanskje overrasker. Vi ønsker å gjøre ditt hjem vakkert, og det uten at du må spise havregrøt resten av måneden.


Utvalget endrer seg ofte, faktisk fra uke til uke. Kremmerhuset Ting og Sånt er en litt annerledes gavebutikk med mange fristelser. Du finner alltid et bredt utvalg av tekstiler, potter og vaser, småmøbler og veggdekor hos oss. Innkjøperne våre reiser ut i verden flere ganger i året for å finne varer som gjør butikkene spennende og inspirerende. Kunstige planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster.


Denne sommeren innreder vi gjerne med store, grønne planter, enten det er palmer eller høye gressplanter. Hos KREMMERHUSET finner du ett godt utvalg i masse lekre, kunstige planter. Butikken bugner av alt fra Østens mystikk med dufteoljer, røkelse og varme, lune tekstiler i flotte farger til varer med tøffe, rene linjer i sort og hvitt. Våre innkjøpere reiser flere ganger i året til Østen for å finne varer som gjør butikkene spennende.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg