torsdag 24. januar 2019

Grå vinterkåpe

Hold deg varm med en god dunkåpe. De fleste vinter kåper til kvinner kommer i mørkere, enkle farger som sort og marine, men hvorfor ikke velge en vinterkåpe i en lys, morsom farge som hvit eller rø for å tilføye litt farge til grå vinterdager? Zalando har mye mer enn bare mote til dame. Vi tilbyr et stort utvalg klær og sko til både herre og barn.


Grå vinterkåpe med pels krage og flotte pynteknapper på ryggen. Lukkes med knapper på underside.

Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Shop i vår kolleksjon av vinterkåper i den offisielle VERO MODA online butikken. Du får den i rødlilla, grå , matt blå eller svart. Skrevet i Vinterkåpe Gant dunkåpe.


Kåper for damer hos Ellos til bra priser. Velg blant mengder av fine kåper till dame i mange ulike farger og modeller. Handle enkelt online hos Ellos.


Kong Vinter velkommen med en deilig vinterkåpe. Det kan være så kaldt det bare vil, det gjelder bare å kle seg god.

Med salg på vinterkåper i nettbutikken vår har du en god mulighet til å forberede deg på minusgrader, og gå den kalde årstiden i møte med et godt humør. Det er ingen sak å være trendy og komfortabel på en gang. Saueskinnsjakken er det nye it-plagget denne sesongen. Menn velger en mørk farge som blått, grått eller svart.


Kvinner kan gjerne velge en i hvitt eller i beigetoner. Tips for kvinner: Velg kåpelengde etter kjolelengden! Bruker man den lille sorte eller en kort cocktailkjole kan man velge en kort kåpe, men den lange selskapskjolen krever en lang vinterkåpe. Til salgs for 12- kr.


God og behagelig kåpe i en kjempefin (lys) gråfarge fra Lindex. Str s, men modellen er noe oversize så den passer s-l - alt ettersom hvordan en ønsker at den. De nyeste trendene innen kåper.


Oppdag vårt utvalg av jakker, frakker, parkas, jakker og anorakker. Flott utvalg av ull- og vinterkåper. Parkaser, trenchcoats, faux fur, oversize kåper og mer. Kjøp din nye kåpe hos VILA.


Alle sesongens vesker, ryggsekker, bager og clutch til dame. Finn din favoritt skulderveske, miniveske eller weekend bag. Grå ullkåpe ( resirkulert ull) som lukkes med glidelås men har i tillegg knapper og knappestolpe som fungerer som vindstopp.

Avtakbart belte i midjen. To lommer foran pluss innerlomme. Hettegenser med teksten -It´s All about Me- i flere farger. Hos MindyMax har du alltid fritt bytte og fri retur. Våre pakker sendes med PostNord og leveres i løpet av 1–virkedager.


Glem ikke å oppgi et riktig. Elegant and nice-fitting shape winter coat, made of a very soft wool and fluffy artificial fur. Black lining of bouclé. Grå balaclava fra Fub i 1 ull.


Størrelse: mnd til år. En klassisk vinterkåpe trenger ikke være sort, grå eller brun. I år er ruter superhot og en fin rutete kåpe står høyt på ønskelista. Den kan også være rutete.


Vår kundeservice er åpen mandag – fredag 09. Vi svarer på din henvendelse så raskt vi kan, i de fleste tilfeller innen timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg