torsdag 31. januar 2019

Designer sofabord

Kjøp sofabord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Sofabord i spektakulært design Sofabordet er et sentralt element i innredningen av stuen, og kan brukes til å skape en helt spesiell stemning som gir hjemmet stil og sjel. Med et sofabord fra Bolia har du alle muligheter for å skape et blikkfang i stuen eller i loungeområdet, som vil overraske og imponere både deg og gjestene dine. Et matchende sofabord til sofagruppen din i stuen setter prikken over i-en.


Her kan du sette fra deg kaffekoppen, oppbevare vakre tidsskrifter eller plassere en dekorativ vase med blomster. I sortimentet vårt finner du både runde, ovale og firkantede sofabord i glass, tre, betong eller marmor. Oppdag moderne sofabord fra BoConcept.


Design som passer til din stil og ditt hjem. The Sentrum - side table The designers behind the Sentrum side table, Maximilian Sch. Et sofabord må altså ikke bare passe til stilen din, det skal også passe til behovene dine.

Helt grunnleggende må man kunne kombinere hverdagens behov med det estetiske uttrykket man ønsker å ha i hjemmet. Derfor er det viktig at du vurderer høyde, størrelse, materiale og fargevalg når du kjøper et nytt rundt sofabord hos Sofacompany. Eksklusive sofabord til en god pris og høy kvalitet. Gjør din salong til en stilig og harmonisk plass å være med et stuebord fra Thomas Hill. Det finnes mange fordeler med å kjøpe sofabord online, en av dem er at utvalget ofte er stort og variert.


I denne kategorien finner du for eksempel mange forskjellige modeller som er valgt ut takket være deres fine design , høy kvalitet og for at de har gode priser. Luzon Sofabord med et stramt design og blanke overflater. Glass plate med hvite ben med sort med sort detalj og chrome fot. Har du brug for hjælp ? Skulle du have brug for hjælp til at finde det helt rigtige design sofabord så du meget velkommen til at kontakte os. Hos oss finner du alltid et stort utvalg av stuebord i flott design som er designet for å passe med våre egne sittemøbler.


Velg mellom stilriktige salongbor avlastningsbord og sofabord. Spisebord til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Stilfulle designede stuebord. Hos Chilli finner du Sofabord i høy kvalitet til god pris – fra 5kr.


Trygg E-handel med dagers angrerett. Et sofabord med hjul kan enkelt trilles rundt og trenger ikke å ha en fast plass i stuen.

På IKEA finner du settbord som passer sammen. En bordplate i herdet glass er flekkavvisende og lett å rengjøre. Et tidløst design gjør at det lar seg kombinere med mange ulike innredningsstiler. Det kan være kult med to sofabord i stedet for ett – da blir også innredningen mer fleksibel, slik at du for eksempel kan ta med deg det minste bordet bort til godstolen.


Disse bordene fra Bloomingville kommer som et sett, og er laget i bambus. Vi har sofabord som passer både ute og inne. Sofaborde har mange funktioner og fungerer ikke længere kun som sofaborde. Et designer sofabord tjener også som et spisebor sidebor legebor arbejdsbord og meget mere.


Det er derfor vigtigt, at du vælger det helt rigtige designer sofabord , som også stilmæssigt passer til dit hjem. Leder du efter et unikt sofabord er der også muligheder med et sofabord fra Notre Monde, hvor intet sofabord er helt ens med hinanden, fordi de blandt andet er håndlavede. Her på siden kan du købe sofaborde i kvalitet, design og med et flot udseende, som vil passe ind i mange temaer i din indretning. Bohus har sofabord i alle mulige ulike størrelser, fasonger og farger slik at du enkelt skal kunne finne et sofabord som passer perfekt i din stue.


Under finner du alt fra små avlastningsbord og sidebor til litt større sofabord som passer perfekt dersom du har en romslig stue med mye plass og en stor sofagruppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg