tirsdag 15. januar 2019

Lakkering kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut kjøkken lakkering. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Alle typer innredning.


Pris for lakkering av kjøkken.

Du må selvsagt beregne kostnader til grunning og maling, i tillegg kommer beskyttelsesdress og eventuelle sprøyter. Kjøkken etter lakkering Kontakt oss. Den enkel måte å forny kjøkkenet på.


Det er stadig større etterspørsel etter lakkering av kjøkkenfronter, dører og annet interiør. Dette er ofte et godt, billig og raskt alternativ til å skifte ut hele kjøkkenet. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS.


Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like godt som nytt. Det kan virke surt å bytte ut hele innredningen dersom alt fungerer som det skal og kjøkkenet er godt bevart. Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du ønsker deg.

Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel. For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling.


Vi reparerer karosseriskader på de fleste biler og varebiler, utfører spesiallakkering, restaurering og totalprosjekter. I tillegg tilbyr vi nå kromming av plast. For oss er det viktig at kundene våre blir tatt godt vare på.


Lakkering av kjøkkenfronter og dører. Vi vil alltid yte maksimalt for at du blir fornøyd. God service har alltid vært i høysete hos oss, vi vet at det er våre kunder vi lever av. Restaurering og lakkering av antikke møbler.


Vi lakkerer alle typer MC fra nye- til veteran. Her ønsker kunden ett nytt preg på sin spisestue og kan rett og slett fornye innredningen gjennom en lakkering. Vi kan lakkere alt fra kjøkken til bad. Når det gjelder priser må det avtales på forhånd.


Vi har lakkerer både kjøkkeninnredninger og. Etter avtale er inngått vil at kunden skal gjøre følgende: Demonter håndtak og hengsler etc. Biloppretting, reparasjon av småbulker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg