tirsdag 8. januar 2019

Posten no digipost

Få posten hjem til din nye adresse. Tjenesten er rask og enkel! Se alle våre tips her! Få levert post til rett adresse. Gode tilbud fra våre leverandører.

Se de ulike mulighetene her! Helthjem kan tilby din nettbutikk en enkel, rimelig og smart logistikkløsning! Bestill forsendelse på Sekunder! Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling!


Digipost er trygt, enkelt og tilgjengelig. Last opp og samle viktige dokumenter du har liggende hjemme.

Du kan enkelt ta bilde av vitnemål, pass, boliginformasjon osv. Få kvitteringer elektronisk. Laste opp viktige dokumenter, som vitnemål, avtaler, boliginformasjon og skattedokumenter. Velkommen til Posten. Nye tjenester gjør hverdagen enklere.


For å lese post fra det offentlige må du velge å logge inn med ID-porten. Velg en av innloggingsmetodene. Avtalesignering trenger ikke ta lang tid.


Ved å sende ut dokumentene digitalt sparer bedriften din både tid og penger. Det er enklere å sende ut, og det er enklere. Kommunen og statlige etater ønsker å sende deg post digitalt i stedet for på papir. Lurer du på hvilken postkasse du skal velge?


Har de ikke det sendes brevet fysisk. Posten tar seg av utskrift, konvoluttering, frankering og levering. Hvis for eksempel strømselskapet velger å sende regning og personlig informasjon digitalt i stedet for på papir, må de betale en avgift for å sende informasjonen i din digitale postkasse.

Her kan du bli bedre kjent med oss i Posten og Bring. På min side kan du gjøre endringer i din profil, spore og sende pakker. Har du innspill til videreutvikling av tjenestene våre? Registrering: Du oppgir e-postadresse (den du bruker til daglig), mobilnummer og passordet du ønsker å bruke.


Hvordan logge inn hos e-Boks for å lese posten min? Logg inn for å lese posten din. Er digital postkasse det samme som e-post?


Brevet ditt sendes digitalt til mottakere som har digital postkasse. Kan jeg gi andre tilgang til den digitale posten min? Mandag fikk Kjell Steinar Stensberg (48) en melding på digipost der det sto at han var død. Det var en guffen følelse, sier han.


For å få slettet en profil helt og fullt ber Posten om at brukeren sender en skriftlig henvendelse hvor en sier opp avtalen. Posten er med andre ord et fremtidsrettet konsern, som vet å omstille seg i retning av den digitale utviklingen. Som tidligere har appen en rekke ulike valgalternativer, slik at du enkelt kan organisere og ha oversikt over posten din. Boks appen er mer enn bare en digital postkasse.


I den nye appen introduserer vi også e-Boks Pluss. Med e-Boks Pluss beveger e-Boks seg i retning av å være en selvbetjeningsplattform som ikke bare er for dokumenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg