mandag 28. januar 2019

Oxan gulvmaling

På utkikk etter gulvmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn oxan gulvmaling hvis du ser nå. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Egenskaper: Hurtigtørkende og slitesterk.

Bruksområde: Innendørs på tre- og betonggulv i tørre rom. Skal male en trapp med gulvmaling. Har veldig gode erfaringer med JOTUN, og vil helst bruke produkter derifra.


Imidlertid ser det ut til at ingen av byggesjappene rundt her fører den, men heller kjører stjerners gulvmaling i sine sortiment. Er det noen som har erfaring med begge produktene som kan gi noen råd ? Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Fant ut at Sigural har skiftet vant til Oxan. Interiør- og eksteriørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male. OXAN GULVOLJE påføres.


På tregulv tynnes første strøk med JOTUN WHITE SPIRIT. Må påføres i tynne strøk. La oljen tørke godt mellom hvert strøk. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Oxan var oljebasert gulvmaling. Jeg har produktkatalogen til trestjerner her og funderer på en farge som heter lys nougat, som navnet antyder en lys brunfarge, brunt var ganske vanlig gulvfarge i tidligere tider og dette huset er fra åra, vil den fungere som speil for kaninene? TreStjerner Betongolje er en vanntynnet og akrylbasert, tørker fort, gulner ikke og er lett å påføre. Hvordan bruke Trestjerner. Malingen kan også brukes utendørs, hvis gulvet er beskyttet mot regn og vann.


For å oppnå god heft bør slike flater mattes eller ripes opp. Sementhud på ny stålglattet betong skal fjernes mekanisk eller med syrevask ( saltsyre). Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling (base og herder), beregnet for maling av betonggulv innendørs, der det kreves en maling med god kjemisk.

Hos Beckers finner du gulvmaling og gulvlakk av høy kvalitet for betong, tre og parkett. Finn riktig maling og lakk for ditt gulv hos oss. Vi har alt fra gulvmaling og gulvlakk, til betongolje fra malingseksperten Trestjerner. Du finner sikkert din favoritt - bruk våre interiørfargekart, eller spør om hjelp i butikken. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Slitesterk maling for ethvert hjem. Er det tid for å friske opp fargen i taket eller på gulvet hjemme?


Hos Rusta finner du et stort utvalg av nordisk svanemerket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg