torsdag 17. januar 2019

Moderne spisebord

Stilfulle designede spisebord. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. La deg inspirere av våre spisebord i ulike design.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Uansett hvilke spisebord du finner frem til i utvalget vårt, er det spisebord av ypperste kvalitet som du vil trives med og som gjør at du får lyst til å ha gjester hver dag.


Et unikt spisebord komplementert av utsøkte spisestoler av eksepsjonell design gir et godt utgangspunkt for at ditt hjem blir husket og beundret av dine gjester. Flotte kjøkkenbord gjør middagen til en fest. Du kan også velge mellom kvadratiske, rektangulære, ovale og runde spisebord i forskjellige materialer og design, slik at du finner det spisebordet som passer din personlige stil.


Moderne spisebord med et industrielt look.

Et ideelt spisebord til stilrene og moderne hjem. Ileggsplater i bordet. Kombiner gjerne et svart spisebord med noen matchende fargerike stoler, eller et moderne hvitt ellipsebord med både eldre og yngre møbler. Det er flott å kombinere det moderne og stilrene med møbler som kan fortelle en historie, og som skape liv og varme i boligen. Innredningen i denne moderne boligen er dominert av naturmaterialer som tre og stein.


Dette gir huset et organisk og litt mykere uttrykk. Spiseplassen går i ett med kjøkkenet, men har dobbel takhøyde opp til andre etasje. Her henger Hope-lamper fra Luceplan. House Doctor Form er et flot og moderne spisebord i gode materialer, som passer perfekt ind i det rustikt indrettede hjem med rå materialer og højt til loftet. Det er lavet af et sortlakeret stel og en bordplade af mangotræ, som har fået en lakering for at kunne modstå snavs, men også for at få det til at fremstå skinnende.


Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue, soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design, fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.


Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser.

Mange forskjellige designs. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet.


Stålben som er dekket med lakk, ordnet i en konus, tilgjengelige farger acc. Casø 1spisebord fremstår som som et lett og moderne bord. Med hvit laminat topp og butterfly uttrekksplate som gjør at bordet kan bli hele 270cm. Stort utvalg pene spisestuemøbler av god kvalitet.


KJøp møbler til spisestuen på nettet. Bordbena er utformet slik at de ikke er i veien uansett hvor man sitter rundt bordet. Ben i forkrommet stål og bordplate i hvit MDF. Skovby spisebord med karakteristisk design, uttrekksystem i bordet. Spisebord i moderne design fra Magis.


Leveres i flere tresorter. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det.


Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Du finder også nogen modeller med butterfly plade, altså hvor tillægspladen ligger i spisebordet og skal bare trækkes ud ( spisebord med udtræk). Kig rundt på vores side, og find inspiration til hjemmet, også hvad angår spiseborde, om det er et billigt spisebord du er ude efter eller måske et bedre spisebord , så finder du det hos os.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg