mandag 14. januar 2019

Kule putetrekk

Kule putetrekk

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Kule putetrekk

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Sjekk ut massevis av kule klær, produkter og tilbehør du kan tilpasse som du vil, med kule trykk og tekster.


Kule putetrekk

Lag din egen t-skjorte og masse andre kule klær med ditt eget trykk eller tekst, eller velg mellom mange ferdige kule trykk og tilpass og lag ditt helt egne unike produkt. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Vi har putetrekk i mange farger og mønstre, i fløyel, bomull og lin. Supermykt putetrekk for koselige drømmer. KH-Designs er for deg som.


Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Lamper fra Bohus Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus. Rutete mønster går vi aldri lei! Dette freshe og kule putetrekker er så lekkert, men også skikkelig behagelig å ta på.


Kule putetrekk

Kombiner gjerne andre putetrekk fra oss på Kremmerhuset for å skape en personlig og unik stil i hjemmet ditt. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. På tide å fornye stuen? For å gjøre valget så enkelt som mulig, har vi satt sammen fem ulike putekombinasjoner, slik at du enkelt kan finne en stil som passer best hjemme hos deg. Se alle våre putetrekk her.


Alle sengesettene inneholder et dynetrekk og et putetrekk som isolerer godt, men er lett og luftig. Ja, Spralla snuspute er en morsom pyntepute med 3D-trykk som får den til å se ut akkurat som en saftig porsjon. LONGLEAT putetrekk 70xcm. Funky Monkey putetrekk Det kule putetrekket Funky Monkey fra Studio Lisa Bengtsson er et skikkelig blikkfang.


Vil du friske opp sofaen, eller godstolen med nye puter? Håndtrykte puter i glade farger og kule mønster. Røssland skriver bloggen idarossland. Håndverk fra Sør-Afrika.


Puter ikke alle andre har!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg