tirsdag 15. januar 2019

Salg maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Se mer og kontakt oss her!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Du kan bestille alt på nettet og få det levert hjem, eller så kan du låne henger.


Vi har alle typer maling til en billig penge. Vi driver med kjøp, salg og utleie av næringseiendom, samt eiendomsforvaltning og rådgivning. Her kan du søke etter din nærmeste forhandler av JOTUN produkter.


Nå kan du male innendørs med god samvittighet - uten å bekymre deg for å sjenere verken andre eller deg selv Helsevennlig maling - eneste anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF).

Gir et matt og skjoldfritt tak. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO.


For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Julekampanje Få det fint til jul.


Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. I de større byene, samt i Fredrikstad-området kan vi være behjelpelig med innramming. Hvis du trykker på knappene under finner du vårt utvalg av utendørs- og innendørs- maling.


Farger lager en stemning. Hva vil du uttrykke, og på hva? Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Ny maling på vegger, tak og fasade er et enkelt grep du kan gjøre for å friske opp hjemmet. Bare med en ny maling vil hjemmet få et helt nytt preg. I vårt utvalg av innen- og utendørsmaling, pensler og tilbehør finner du nøye utvalgte produkter, naturligvis til lave priser, slik at du bare er et penselstrøk unna å gjøre hjemmet hyggeligere.


Ultimate fra Jordan gir en fantastisk flott finish, og er det beste valget til vanntynnet maling.

Er det beste valget til å male panel, dør og listverk. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg