torsdag 24. januar 2019

C christoffersen skien

Super bilferie i Skien med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi har en egen mal proff avdeling for våre håndverkere og der er det full rulle hver morgen.


Her kan du finne alle C. Christoffersen butikker i Skien. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på.

Vi er en regional leverandør av beskyttende maling til metall- og treindustrien. Finn kundeavis fra C. Størst omsetning har vi fra import og salg av billakk til lakk og karosseriverksteder på Østlandet, Sørlandet og i Nord-Norge. Virksomheten ble raskt utvidet med tekniske og kjemiske produkter. Etter hvert ble maling en dominerende varegruppe. I Norge leverer vi reparasjonslakk (refinish) til lakkeringsverksteder og annen industri som sprøytemaler.


Når kun det beste er godt nok i alle ledd. Fantastisk god service, og vet virkelig hva de snakker om. Fargerike – Rødmyrsvingen Skien , Norway – Vurderingen 4.

Vi som er her er en gladgjeng som setter kunden i fokus. Vi er en faghandel innen maling – gulv - tapet – interiør – gardiner - solskjerming. Vi liker å utvikle oss hele tiden, for å inspirere og veilede våre kunder best mulig. Du kan ikke søke uten å skrive minst et ord med tegn. Vennligst oppgi en verdi.


Du må ha minst ett søkeord med minst tegn. Andre lokale forretnings sider. Bli med for å knytte kontakt. Driver Fargeriek butikker i Skien og Porsgrunn. Blå boks med gullskrift fra Cand Pharmacy, C. Litt slitt, men fin (se bilder).


Skien Porsgrunn Grenland Vestmar Midt-Telemark Vest-Telemark Øst-Telemark Sport Odd Fotball Gjerpen Håndball Annen sport Meninger Ledere Leserinnlegg Kommentarer. Trekningen foretas mandag september. Er fleksibel og har evnen til å se helheten i virksomheten og dermed hjelper til der det trengs.


Har evne, vilje og lyst til å jobbe med kundeveiledning i butikk. Vi er en Mal Proff partner butikk som betyr at vi tilbyr henting av varer for Mal proff kunder! Du får da som Mal proff kunde nytte av flere hentepunkter og lengre.


Skien kommune har kjøpt maleriet for 200.

Det ble først vist fram på utstillingen Lys i mørke som åpnet på Landmanngården i Skien sentrum i oktober. Se hele profilen på LinkedIn og finn. Merethe har jobber oppført på profilen.


Firmaet ble etablert 26. CHRISTOFFERSEN AVD PORSGRUNN er en forhandler av gulv fra Tarkett med et bredt utvalg til flere typer arealer: private hjem, kontorer, utdanningsinstitusjoner, helse og omsorg. Ikke nøl med å ta kontakt med FARGERIKE C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg