tirsdag 22. januar 2019

Interiørrens

Vi utfører innvendig interiørrens og makeup. Vi fjerner også lukt som har satt seg fast i kupeen, slik som hunde- eller sigarettlukt (se nedenfor). Legg til Kjøp og hent. LOGG INN FOR Å HANDLE. Eller registrer deg hvis.


Tekstilvask kan være nødvendig når bilens seter er blitt skitne, noen har sølt eller en kilde til lukt må fjernes.

Vi bruker en spesiell vaskemaskin som spruter kjemisk væske, samtidig som den suger opp det skitne vannet. Ved interiørrens blir det brukt varmt vann i kombinasjon med smussløsende kjemikalier. FI- interiørrens Miljøvennlig rens for hele kupéen. Har du glemt passordet ditt? Klikk for større bilde.


Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Interiøret støvsuges nøye, alle tekstiler renses med spesialmaskin.

Vi fjerner flekker og inngrodd skitt, hundehår og andre ting som har satt seg fast eller spredt seg i interiør og seter. Dette gjør vi ved hjelp av et spesielt ozon. En interiørrens omfatter kjemisk renhold av alle overflater i bilens interiør. Vi rengjør taktrekk, seter, dørtrekk, gulv, paneler, og dashbord. Vi renser også alle gulvmatter og utfører vask av alle vinduer i kjøretøyet.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Kan brukes på de fleste materialer som tåler vann. Rengjøringsmiddel utviklet for hygienisk renhold i båt og bil.


Mikrofiberkluter som ikke skal brukes på lakk senere. Skinrens og -pleie er nødvendig å ha dersom du har skinnseter og ønsker å holde dem pene over tid. Her leverer blant annet Swissvax midler som er godt likt av de fleste entusiaster. På tide med litt ekstra stell av bilen?


Hva er det du trenger for å ta best mulig vare på bilen din? SIKKERHETSDATABLAD i henhold til Forordning (EF) nr. Du kan bestille time eller du kan komme innom for en drop-in bilvask mens du handler. Aktiv Clean interiørrens 5ml Utgave 2. Lakk, polering, dekk, interiørrens.


Leverer du din bil til oss legger vi stolthet i vårt arbei og sørger for at din bil får den beste behandling.

Dyp interiørrens av seter, tepper, dørtrekk. Vask av vinduer, fornying av matter og gummi. LAKKFORSEGLING NY BIL. Vi oppdaterer siden vår!


Siden er for øyeblikket under oppdatering og kan derfor være noe uoversiktlig. Alle tjenester på siden, som. Kaffekopper, en gammel matpakke, hunder og skitne klær setter sitt preg på inneklimaet i bilen. Nå er den helelektriske SUV-en vår på vei, laget for deg og jorden vi deler.


Det er på tide med en innvendig vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg