tirsdag 22. januar 2019

Plisse gardiner

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Oppdag vareutvalget vårt på vidaXL. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser.

Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Med plissegardiner er det mulig å bestemme nøyaktig hvilken del av vinduet som skal dekkes for.


Rengjøring av plissegardiner Ved jevnlig rengjøring med fjærkost eller støvsuger på lav effekt, holder du dine plissegardiner enkelt ved like. Flekker bør fjernes så raskt som mulig med en myk svamp, lunkent vann og et ikke-syntetisk vaskemiddel. Slik får du dine plissegardiner til å leve lenge. Fordi de tar så lite plass, får de fint plass i vinduskarmen selv om mer fyldige tekstilgardiner henger på en stang over vinduet.


Slik kan du både ha designgardiner som setter sitt eget preg på stuen, og nyte solskjermingseffekten og det behagelige lyset man får av tynne plissegardiner , når solen steiker på ruta.

Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned. Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Snoren er gjemt inni.


Stort utvalg persienner, plissegardiner , lamellgardiner og rullegardiner i alle våre butikker. Kjøp standardstørrelser eller bestill solskjerming på mål. Rimelige gardiner , prisene begynner på vel 40-. Ser du etter et helt nytt design til hjemmet? Kjøp de beste produktene hos vidaXL.


Ett skjema - flere tilbud fra lev. Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk. De fleste liker å ha det helt mørkt på soverommet. For den optimale opplevelsen godta cookie plassering. Hos JYSK tilbyder vi plisségardiner, der har en unik up and down løsning, hvor gardinet kan trækkes fra top til bun bund til.


Trendy og flot gardinløsning, der også er velegnet til mørklægning. Fås med top down funktion. Plisségardiner til ethvert behov. Lamelgardiner skaber et eksklusivt og harmonisk udtryk. En oplagt løsning til store vinduespartier.


En stilren gardinløsning der skaber en hjemlig atmosfære i rummet. Meget nemme at rengøre. Skal du gjøre hjemmet og hagen til et blikkfang?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg