tirsdag 15. januar 2019

Jysk seng

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp ny innredning til hjemmet. Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Finn din nye seng her. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. En god natts søvn er avgjørende for om du våkner uthvilt om morgenen. Hvis kroppen ikke får riktig støtte, er det større risiko for urolig søvn.


Riktig valg av seng er med andre ord grunnlaget for god søvn. Derfor kommer våre kontinentalmadrasser i tre ulike fastheter: medium, fast og ekstra fast. Vi tilbringer opptil en tredel av livene våre i senga , derfor er det avgjørende med en god madrass. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser.


Velg mellom et stort utvalg billig rammemadrasser, skummadrasser, vendbare madrasser eller barnemadrasser. Les mer om vår utvidede garanti på madrasser her. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag.


JYSK er kanskje mest kjent for sitt store utvalg innen madrasser, dyner, puter og sengetøy. Kjeden har et bredt tilbud i alle prisklasser. Alle JYSK -madrasser kommer i kategoriene BASIC, PLUS eller GOL slik at du finner riktig produkt til riktig pris. For å holde lave priser og god kvalitet, kjøper kjeden inn i store kvanta.


Jysk seng

Med mere end års erfaring er du garanteret at finde en madras, dyne, pude eller sengetøj, der passer til dig. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste køb - både online og i din lokale JYSK butik. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med flere kjente leverandører, har vi madrasser og senger til alle behov. Se hele utvalget her.


Alle kontinentalsenge er inklusiv ben i træ eller stål. Hos JYSK finder du kontinentalsenge for enhver smag og i mange prisklasser - alle i god kvalitet. I JYSK finder du altid et godt tilbud på alt til boligen. Se vores udvalg af madrasser, dyner, puder, møbler og havemøbler og køb online i dag på JYSK.


Jysk seng

Ved compact living er en smart idé å innrede med en seng i stuen som kan fungere som en dagseng - en sofa på dagen som er smidig å re opp på kvelden. Stort utvalg og lave priser. Det er like dekorativt å stille en seng direkte på golvet, som å ha lave eller høye ben montert.


For oss er kvaliteten like viktig som å tilby noen av markedets beste priser. Vi har senger til liten og til stor, og til ethvert behov. Drøm søtt i en stilig og deilig seng ! Valg av seng er viktig. Riktig seng kan både være et fint midtpunkt i et soverom, og er også veldig viktig for søvnkvaliteten.


Jysk seng

Men det er ikke like enkelt alltid å velge en seng. Det er skummadrassen Plus Pfra Jysk som får topplasseringen i testen med sine av 1mulige poeng. Uten overmadrass har denne skummadrassen en prislapp på 6kroner i Norge. Regulerbare senger er for deg som virkelig er glad i komfort. Kanskje du til og med ønsker en regulerbar seng som er elektrisk?


Her finner du flere varianter og størrelser av god kvalitet, enten du trenger enkelt- eller dobbeltseng. Når du kjøper seng , skal du huske at det er en langtidsinvestering. Testen vår tar derfor utgangspunkt i både kvalitet og pris. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer inom JYSKs samlade sortiment. Samtidigt accepterar jag villkoren för nyhetsbrevet. Mitt samtycke kan återkallas när som helst.


Det er 3netter i året – for at de skal bli så bra som mulig, er det viktig å ha ei god seng og en madrass som er perfekt for deg. Derfor er alle som jobber i sengeavdelingen hos oss, kurset av Norges Naprapatforbund. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.


Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg