torsdag 10. januar 2019

Takventilator kjøkken

Takventilator kjøkken

Kjøpe ny kjøkkenvifte? Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Hvor bred skal en ventilator være? Finn din ventilator her!


Takventilator kjøkken

Det avhenger for det første av bredden på komfyrtoppen, men også av plassen på kjøkkenet. Du bør beregne at ventilatoren skal være litt bredere enn komfyrtoppen. Det er viktig for at ventilatoren skal kunne fange opp all damp og matos og gi best mulig effekt. Passer for et lite kjøkken. Denne kjøkkenviften vil være et godt valg for mindre kjøkken , hvor det ikke er nødvendig med like stor rensekapasitet.


Som nevnt er modellen veggmontert, noe som både har plusser og minuser. Ventilatoren er en viktig del av kjøkkenet. Kjøkkenviftene våre finnes med eller uten kullfilter fra kjente produsenter. Alle våre kjøkkenventilatorer fjerner damp og os raskt fra kjøkkenet , men her stopper likhetene.


Takventilator kjøkken

Velg en ventilator som er helt din smak – vær dristig med décor-design slik som Skylight-ventilatoren (avbildet), eller velg en diskret modell som passer sømløst inn i kjøkkenet ditt. Det viktigste for hvilken ventilator du bør velge, er hvor god den er til å fange matos, fange fett og fjerne lukt, hvor mye den støyer og hvor god belysning den gir. Dette tall multipliseres så med 10.


Resultatet er den kapasitet ventilatoren minst må ha for å kunne fungere optimalt i ditt kjøkken. Vi vil ha det gjennomført og stilsikkert, og da er det ikke rart at vi også ønsker at kjøkkenviften skal passe inn med resten av kjøkkeninteriøret. Men ved valg av kjøkkenvifte bør du vurdere mer enn bare utseendet. Om du trives på kjøkkenet , og lager mye mat er det viktig å tenke på hvor stor ventilatorens kapasitet er. Det kan være lurt å velge en ventilator hvor kapasiteten ligger på minimum 5mi timen på et vanlig kjøkken.


I tillegg til ventilatorens kapasitet er det også andre faktorer som spiller inn, slik som plassering. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. En frisk bris på kjøkkenet. For å sørge for at det bare er god matlukt som sprer seg i kjøkkenet , har vi utviklet en serie med spesielt effektive ventilatorer.


Røros Sky 1takventilator. For deg som ønsker markedets råeste takventilator. Forside Kjøkken og hvitevarer Hvitevarer Erfaring med hvit takventilator ? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Som regel skal kjøkkenvifter helst kunne skifte ut luften i ditt kjøkken ganger i timen.


Takventilator kjøkken

Du kan beregne den ideelle kapasiteten for din nye kjøkkenvifte ved å finne volumet av kjøkkenet ditt (bredde x lengde x høyde) og gange det med 10. Når du er ferdig med å lage mat, kjører den i etterkjøringsmodus i ytterligere minutter før den slår seg helt av, og sørger for at luften på kjøkkenet ditt holder seg frisk. Control Sensor aktiveres med en auto-knapp.


Det er, som navnet sier, en ventilator som er integrert i taket. Det kan være en veldig diskré og elegant løsning som er en hyllest til det elegante kjøkken , men vær sikker på at du måler riktig, fordi et godt resultat er helt avhengig av at innbyggingsstørrelsen står i forhold til dine muligheter monteringsmuligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg