torsdag 31. januar 2019

Shishi interiør

Produkter fra ShiShi. Shishi Norge er et grossist firma som selger lekre interiør artikler. I tillegg til engrossalg tilbyr Shishi. Tradisjonell julepynt fra Shishi.


Ved bestilling oppgir du hvilken av kulene du ønsker - nummerert til fra venstre.

Vennegjengen hadde som mål å etablere en internasjonal merkevare som tilbyr friske og interessante ideer innen interiørdesign. ShiShi interiør Da vi var på bloggtreff på Herlighet for en uke siden, oppdaget jeg mange fine små pyntesaker fra et merke som heter Shishi. Jeg har ikke sett det rundt om her før, og fant hjemmesiden deres på nettet, og det virker som det er mer blomsterforretninger som er forhandlere. Velkommen til Shishi Blomster. Shishi Blomster består av et team profesjonelle blomsterdekoratører med en klar holdning om å levere blomsterarbeider tilpasset hver enkelts behov,- nyskapende klassisk eller tradisjonelt.


En blomsterhilsen kan være så mye. Flotte buketter til store jubileer eller en vakker plante til naboen som takk for hjelpen.

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. The company of friends wanted to create an international brand that would offer fresh and interesting ideas for interior decoration.


Blomster, planter, dekorelementer, vaser ,potter, objekter. Vi tilbyr produkter med fokus på form og enkelhet for og til interiør. Vi kan skape unike løsninger og tilbyr design tilpasset ditt behov for både utvendig og innvendig bruk.


Vi holder til i Nordhordland utenfor Bergen. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Hos oss finner du et stort utvalg av Interiører som du ikke finner alle andre plasser.


Foretaket har registrerte ansatte. Her er det mye snask! Nydelige lyslykter, flotte lanterner, batterilys, lysfat og galante lysestaker.

Bli inspirert av det fine utvalget! Innredning av private hjem, leiligheter og hytter i inn- og utland. Ekthet og kvalitet er alltid vårt hovedfokus.


Klassisk og tidløst design, gjerne sammen med det. Solstrand interiør holder til i Bergen sentrum. Butikken har også et stort utvalg møbler. For deg som ønsker et urbant, rustikk eller klassisk hjem med sjel.


Møbel- lampe- og interiørbutikk i Sandefjord og på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg