mandag 8. februar 2016

Arbor panelplater

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Beste Priser På Panelplater. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!

Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Arbor Panel mm Dekorplate Med de nye Arbor Panel Dekorplatene får du et lekkert og moderne rom på en-to-tre. Med et klassisk og tidløst design i en dus fargetone, står platene godt til de fleste typer interiør.


Arbor Panel i MDF er et godt valg når du ønsker et moderne og tidløst hjem, med vegger som holder seg pene i år etter år. Arbor Panel ferdigmalte plater i MDF, har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Malingen fremstår med penselstruktur.


Arbor Panel Trend MDF leveres i to forskjellige typer – en Multi-plate, som kan brukes både på vegg og tak.

Og en veggplate, med flere ulike dekorer, med bilder og graffiti. Du kan velge mellom flere ulike typer panelplater (profiler) og farger. Trenger du hjelp til å frakte varene dine?


Finansiering - BM Card. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Vi har finansierings- løsninger for deg!


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Arbor Panel malte plater i MDF har en eksklusiv overflate som minner om vanlig panel. Fire klassiske profiler.


Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger. Det er enkelt å sette opp. Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke.


Male på Arbor umalte veggplater : Grunningsmalingen heftegrunn bør ha samme farge som toppstrøket. Fra Arbor sin side : Alt du trenger å gjøre er å (de bør være rene) grunne platene før du maler to strøk av fargen du ønsker deg. Du velger selv om du vil male med olje- eller vannbasert maling på våre.

Panelplater er enkle å legge, og de fleste legger du rett på eksisterende vegg. Tar man for eksempel en titt på festemekanismen på låvepanel, legges det not mot fjær. Slå i noen små spiker og og platen er fast.


Ikke bare får rommet et unikt utseende, men det er også allergivennlig i forhold til mange andre alternativer for dekor av vegg. Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær.


MegaFlis fører en rekke panel og panelplater. Baderomspanel er et godt alternativ til flis. De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ. Dette nettstedet benytter cookies.


Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Tips og inspirasjon til veggplater i alle fasonger. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg