tirsdag 2. februar 2016

Gråblå farge

Inntil gylne hvite, vil den dra seg grå i tonen, og dernest få de gylne hvite til å fremstå ytterligere gule. En gråblå farge som ikke er fult så grålig som Skyggeblå. Denn vil oppleves som behagelig og blå. Dette er nok en stor favoritt hos meg.


Den ultimate blåtone. Se den inntil både beige og grå farger.

Tøff som en mørkere innslag på et blått barnerom er den og! Velg et annet land for dine dokumenter. Fabrikk – en lys kjølig gråblå tone. En harmoni mellom det blå og det grå.


Industriell Grå, men også til andre dempede blåtoner. DRYGOLIN Ultimat husmaling. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Farger til gangen Her får du fargeideer og praktiske råd til gangen.

Entreen eller bare gangen er som oftest ikke et sted vi oppholder oss. Nordic Breeze er som et friskt og kjølig vindpust som stryker varsomt forbi. En perfekt, lys gråblå farge med et dempet preg som etterlater en beroligende og sval atmosfære i rommet.


I samspill med rene, crispy hvittoner og andre kjøligere, kulørte fargetoner, vil den kunne danne et perfekt bakteppe for et friskt pusterom i interiøret. Pauls Blue, – en gråblå farge med grønt stikk. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En støvete og klassisk gråblå farge. Jeg trakk frem fargen grå og andre lyse, duse farger som klare favoritter hos våre kunder både på Majorstua og Vinterbro, i tillegg til at begge stedene trakk frem blått og den maritime, lyse stilen.


Og det var vel på sin plass at akkurat denne fargen , som har stått litt i skyggen av den store gråblå bølgen, fikk en plass øverst på tronen. Med sin elegante gråblå farge gjenkaller STILL LIFE-bordløperen himmelrommets og verdenshavenes uendelighet. Beis er en gjennomsiktig farge , med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet.


I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis, fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt. Markedet bugner av muligheter. Butikkene som selger tapet har et hav av kolleksjoner du kan bla deg gjennom, de har så mye at det noen ganger er vanskelig å vite hvilken ende du skal begynne. Vi har derfor utfordret en rekke leverandører til å komme med forslag til tapeter som passer til den populære gråblå fargen. Dagny Thurmann-Hoelseth, kreativ leder hos Fargerike mener at en vanlig tabbe er å velge for få farger når man innreder.


Mange velger bare to farger , for eksempel hvitt og beige, noe som kan gi et enkelt uttrykk uten dybde og personlighet.

Gå heller ikke i den fellen at du velger samme farge som naboen. Når du velger belysning til kjøkkenet eller andre rom malt med Modernism Grey no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg