onsdag 17. februar 2016

Herdins lackbets

Herdins lackbets

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Lackbetsen finns i olika kulörer. Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje.


Den har längre öppentid än våra traditionella betser och är därför enkel att applicera. För den som är ovan är det lätt att få ett jämnt och snyggt resultat och tålig yta – allt i ett moment. LACKBETS HERDINS 7VIT 300ML. Färdigblandad betslösning med lack.


Hårdvaxolja Herdins Matt Rökt Ek 275ml. Store overflater kan være vanskelige å få jevne. Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för att få fram den nyans som du vill ha.


Herdins lackbets

Bruk Herdins Ekte beis, Oljebeis eller Gulvoljebeis til store overflater. For at du skal rekke å fordele beisen jevnt før den tørker, må du arbeide systematisk med godt verktøy. Påfør rikelig med beis i lengderetningen og tørk bort overflødig beis med en svamp eller klut som ikke loer. De har skilda färgkartor och färgar in på olika sätt, titta i butik vilken av dem du gillar bäst.


Du hittar även färgkartor på respektive produktsida. Herdins Oljebets är en färdig betslösning som består av pigmenterad olja. Oljebetsen ger ett bra grundskydd samtidigt som träytan får en mjuk och taktil träkänsla. En oljebetsad yta är dessutom lätt att reparera. På Herdins Färgverk utvecklar vi produkter som skyddar, vårdar och färgar inom ytbehandling trä, textilvård och hushåll.


Herdins lackbets

Ta del av vår kunskap och lyckas med. HERDINS LAKKBEIS 7MAHOGNYBRUN 3L Ferdig beisløsning med lakk. For fargesetting av møbler listverk osv. Smidig hemleverans, enkelt att returnera i varuhuset och öppet köp i dagar.


Den ger en vacker och fyllig betsnyans med mycket lyster som förstärker träets naturliga struktur och ger ytan liv. Den är snabbtorkande och har bra vidhäftningsegenskaper. Lakkbeis for treverk.


Herdins lackbets

Kommer i flere farger. Kategori: Jotun og andre produsenters interiørprodukter. Den torkar snabbt och ger en vacker och fyllig betsnyans med en halvblank yta. Vattenlösligt betspulver med lösliga färgämnen som ger mycket hög transparens. Passar där det ställs höga krav på återgivning av ådring och struktur.


Används på nytt eller helt renslipat trä. Alla kulörer är inbördes blandbara.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg