tirsdag 9. februar 2016

Hva koster det å male et hus utvendig

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Mange tenker at det ikke er så komplekst å male et hus , men husk at et profesjonelt firma har lang erfaring med husmaling, og at de kan gjennomføre jobben langt mer effektivt og sikkert enn du selv kan. Særlig i tilfeller der huset er flere etasjer høyt, vil det ofte lønne seg å benytte et malerfirma. Det vil være behov for en del skraping av panelet på utsatte steder.


Grunnflaten er snaut 100kvm. Hva vil det være naturlig å måtte betale (i arbeid) for vasking, skraping og to strøk med maling av mur og panel?

Huset er grått, skal fortsette å ha samme farge, og jeg ser for meg å velge en noe mørkere sjatering på selve jobben. Hvor mye koster det å leie en flislegger, eller snekker, rørlegger? Noen som har ide om hvor mye det koster å engasjere et malerfirma til å male hus utvendig ? Er det timesbetaling- eller fastpris? Det er vanskelig å gi eksakt pris på hva det koster å male et hus i Oslo. Ofte er håndverkeren avhengig av å se nærmere på arbeidet som skal utføres før de kan gi deg en pris.


På denne siden finner du gjennomsnittlige priser for hus maling og hva som er viktig å tenke på før du velger et firma til å male huset ditt. Noen som vet ca hva det kan koste å leie inn noen for å male ett hus med ca 180kvm grunnflate og etasjer, altså, totalt ca 360kvm? Holder med ett strøk maling tenker jeg, samme farge som tidligere.

Hus , hage og oppussing: Hei. Jeg tenkte å la en ung gutt jeg kjenner få sommerjobb med å male huset mitt utvendig. Du kan prøve å legge ut til annbud.


Hva er vanlig betaling for å male hus ? Hva koster det å male et hus ? Bufret Denne guiden gir en oversikt over priser og kostnader for å male hus , slik at du kan få en oversikt over hva maleprosjektet vil koste og slik at du kan hente inn pristilbud fra dyktige håndverkere til maling av ditt hus. Bor du i trehus må du male huset utvendig cirka hvert 10. Det er heldigvis ikke så vanskelig som det høres ut – og du gjør jobben selv på et par helger. Mange velger å leie inn profesjonelle malere til å male huset utvendig. Også var det et stort hus.


Vi skal skifte en vegg og male hele. Samme” hus kan derfor variere en del i pris når det er nøkkelferdig. Så hva prisen blir om du skal bygge 200m er det ingen fasit på.


Men, ut fra faktatall etter å ha ”saumfart” hva forskjellige medier skriver, vil et nøkkelferdig hus lande på et sted mellom 29. Husk at vinduer, dørkarmer og møne er en skikkelig pirkejobb (og drittjobb), så om du skal male det også synes jeg ihvertfall du skal skru opp prisen en del. Om det er maling eller beis har også mye å si for prisen. MALERARBEIDER: Vi arbeider i hovedsak med å male hus , tomannsboliger, rekkehus og mindre sameier, i Oslo, Bærum og Asker.


Vi drøfter i detalj med kunden hva som bør gjøres, og gir våre anbefalinger.

Ved malerarbeider er som kjent grunnarbeidene like viktige som malerarbeidene, men det er samtidig viktig å kun gjøre det som behøves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg